En person er knivstukket, to er lettere skadd da flere ungdommer sloss ved McDonald’s i Sandefjord. Foto: Geir Eriksen / NTB

Lørdag kveld var det et alvorlig masseslagsmål i Sandefjord, der også kniv ble brukt.  To personer er knivstukket, en av dem alvorlig skadd. En 19 år gammel mann er pågrepet.

Ifølge NTB fant slagsmålet sted ved McDonald’s i Sandefjord, lørdag kveld. En person er så langt anholdt av politiet.

– Han ble pågrepet på en adresse i nærheten. Han blir tatt med til politiet for avhør, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i Sørøst politidistrikt til NRK.

Ifølge politiet var det kaotiske tilstander da de ankom stedet etter å ha fått melding om masseslagsmålet like før klokken 20 lørdag kveld.

Den ene personen som er knivstukket, er alvorlig skadd, mens den andre er lettere skadd. To andre personer har sårskader i ansiktet.

19-åringen som er mistenkt for knivstikkingen, ble pågrepet rundt klokken 21.10.

Ifølge VG var det snakk om rundt 20 ungdommer i slutten av tenårene som var samlet ved McDonald’s. Politiet kan ikke si noe om hva som var årsaken til slagsmålet.

– Det var mange ungdommer samlet, og situasjonen var uoversiktlig. Hvor mange som var involvert i slåssinga, vet vi foreløpig ikke, sier Gunnerød.
Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂