Flere ungdommer sloss ved McDonald’s i Sandefjord lørdag kveld. Foto: Geir Eriksen / NTB

En ung mann er innlagt på sykehus med alvorlige knivskader etter et masseslagsmål i Sandefjord lørdag kveld. Fire er siktet i saken.

I alt deltok rundt 20 ungdommer i en slåsskamp ved McDonald’s i Sandefjord. Alle de involverte er gutter eller unge menn født rundt 2000, får NTB opplyst ved midnattstider natt til søndag. En annen mann som også ble knivstukket, er lettere skadd. To andre personer har sårskader i ansiktet.

Søndag morgen sier operasjonsleder Trond Egil Groth i Sørøst politidistrikt til NTB at fire menn er siktet i saken og har status som pågrepet.

– Femtemann er foreløpig bare innbrakt. Vi jobber på spreng med saken og har avhørt vitner i hele natt. Det vil vi fortsette med utover søndagen, sier Groth.

Politiet fikk den første meldingen om hendelsene klokken 20 lørdag kveld. Det skal ha vært kaotiske tilstander da de kom fram til stedet kort tid etter.

Politiet vil søndag morgen ikke si noe om bakgrunnen for slagsmålet. Noen av de involverte er lokale og andre kommer utenbys fra.

 

Norge forandrer seg raskt i takt med innvandringen. Kjøp Halvor Foslis bok, nå i 2. opplag her!

Kjøp julegave-bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.