Tre menn ble natt til lørdag knivstukket i et slagsmål i Skien sentrum. To av dem ble innlagt på sykehus med stikkskader og en 18-åring er pågrepet.

– Han ble pågrepet på en lokal adresse i Skien og han vil bli avhørt i løpet av dagen, sier operasjonsleder André Kråkenes i Sørøst politidistrikt til NTB.

18-åringen er en kjenning av politiet og er registrert i politiets registre fra tidligere av.

Nødetatene fikk melding om slagsmålet på Landmannstorget i Skien sentrum klokken 2.40 natt til lørdag.

Funnet en kniv

En av de skadde er i slutten av tenårene. De to andre er i 20-årene. Alle tre ble kjørt til sykehus, to av dem ble først betegnet som alvorlig skadd.

Lørdag ettermiddag opplyser imidlertid politiet at skadeomfanget på de to er ukjent.

– Den ene av de tre er skrevet ut, men de to andre er fremdeles innlagt med stikkskader. Det har vært brukt en skarp gjenstand, trolig en kniv. Vi har funnet en kniv på åstedet, og vi etterforsker om dette kan være gjerningsvåpenet, sier Kråkenes.

Politiet vil avhøre den utskrevne mannen i løpet av lørdag.

Buss med vitner

Hvor mange som var involvert i slagsmålet, vites foreløpig ikke, men politiet beskriver det som «ganske mange» ungdommer.

Politiet rekvirerte en buss og fraktet i underkant av ti vitner til politistasjonen. Det skal være personer som var involvert i slagsmålet, i tillegg til forbipasserende.

Lørdag morgen ble det foretatt avhør av vitner og det ble også gjort beslag av mobiltelefoner med videoer som viser noe av hendelsen.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂