Nytt

Over 100 ungdommer samlet seg rundt et masseslagsmål på Oslo S lørdag kveld. Politiet har ikke fått melding om alvorlige skader.

Politiet rykket ut til sentralstasjonen rundt klokken 21 lørdag kveld.

– Da vi ankom, løp de alle retninger. Vi har ikke oversikt, men vi har kontroll på noen av dem som er svært aggressive. Det var 20–30 personer som sloss, med omtrent 100 ungdommer til stede, sier operasjonsleder i Oslo-politiet til VG.

Det ble brukt belter til å slå med, men vi har ikke fått inn noen som er alvorlig skadd ennå. Vi jobber fortsatt med å få helt oversikt, sier han.

– Status per nå er at de involverte ikke er veldig åpne for å snakke. Vi fortsetter og prøver å holde dialog. De vi har med å gjøre vil være et problem utover natten, og vi kommer til å sette av mye ressurser til dette, sier operasjonslederen.

 

Kjøp Kent Andersens bok her!