Gutten som ble knivstukket ved Kuben Videregående skole på Økern mandag er ikke livstruende skadd. To personer ble arrestert og tre innbrakt etter masseslagsmålet. Offeret ble knivstukket flere ganger, og politiet utelukker ikke flere pågripelser.

– Det fremstår som om det har vært et masseslagsmål hvor flere har vært involvert. En er skadet. Så må vi finne ut hva som er bakgrunnen og hvor mange som har vært involvert, sier han.

Den skadede ble  kjørt til sykehus. Politiet opplyste til Aftenposten at gutten er knivstukket flere ganger.

Oslo-politiet opplyser mandag kveld at gutten ikke er livstruende skadd.

– Fornærmede er ikke kritisk skadd og kommer til å klare seg. Vi har vært i kontakt med ham, men vi har ikke fått gjennomført avhør, sier Stian Holm, kriminalleder ved Oslo politidistrikt, til Avisa Oslo. (NTB)

Hendelsen fant sted ved Kuben videregående skole. Rektor ved skolen, Kjell Olav Hauge, bekrefter overfor NRK at gutten som ble knivstukket er elev ved skolen.

Operasjonsleder i Oslo-politiet Tor Grøttum forteller til VG:

– Vi rykket ut på slagsmål, og så kom det meldinger om knivstikking. Det var sju personer som vi registrerte involvert innledningsvis, men det var mange som løp fra stedet da vi kom.

 

To personer ble pågrepet og tre innbrakt. De involverte er i 15-16-årsalderen, og mye tyder på at hendelsen i dag bunner ut i en eksisterende ungdomskonflikt, opplyste politiet tidligere mandag. (NTB)

 


 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

 

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.