NRK Satiriks har trampet i salaten før og gjør det igjen. Det er interessant å se hvem Satiriks tør å drive gjøn med. Vi husker ortodokse jøder. Nå er det vestkantgutter.

Mediene har understreket gang på gang at det er på Vestkanten det foregår fester som er ute av kontroll. Mediene pumper stereotyper og fordommer om Vestkanten.

Det er greit å drive gjøn med folk ut fra stereotypier. Vestkantfolk tåler det. Men NRK måtte sette en spiss på det. Her er «gutta» som vil lage fest i begravelsene til de som måtte ha bli smittet på festene deres og ruslet heden.

Daniel Michelsen heter den ene som lover fest i begravelsene.

Han røper at gutta allerede har startet planleggingen av begravelsene.

– Per nå har vi bestilt sykt mye bacardi breezers med appelsinsmak, samt blomsterkranser med påskriften «fitteprins» og «lættis» for å hedre de avdøde. Dessuten har vi pumpet jævlig mye i sommer! Alle kommer til å juble av at det bare trengs to bros for å bære kisten, lover han.

Ingen av dem er redde for bli smittet av korona selv, forsikrer Christopher Blaauw-Hansen

– Nei, respiratorene ser jo akkurat som solsengene på Brun og blid, hvor jeg har tilbragt tusenvis av timer. Så det skal gå bra.

«Gutta» er redd Raymonds skjenkestopp ved midnatt kan legge en demper på gravølet.

– De må faen ikke komme og stenge ned begravelser bare fordi det er 500 gjester som gønner på. Det handler om å vise respekt for de døde.

Det er noe med elegansen NRK mangler for å gjøre dette morsomt. De må ha med «fitteprins». Ha-ha-ha. Det er så morsomt å si det ordet. Virkelig trøkke det inn i trynet på disse bortskjemte gutta. Hva med gutta på Mortensrud NRK? Når får vi en sykt like morsom satire om dem? Hva sa? (Pause) Hører ikke?

 

 

Vestkantgjeng lover guttastemning i begravelsen til alle de har smittet med korona
Har bestilt kranser med «fitteprins» og «lættis» for å hedre de døde.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.