En gruppe som kaller seg America’s Frontline Doctors holdt mandag en pressekonferanse om pandemien og sendingen ble sett av sytten millioner før den ble tatt ned. Facebook og Twitter begrunner det med at informasjonen kan være skadelig. De forteller ikke hva som kan være skadelig, men henviser til WHO.

WHO har langt ifra vært noen nøytral informant under pandemien, men har vært i lommen på Kina.

The video accumulated over 17 million views during the eight hours it was hosted on Facebook, with over 185,000 concurrent viewers.

Legene utfordret de tiltakene som særlig Demokratene har kjørt på i delstatene: Lockdown på ubestemt tid. Selv åpning av skolene til høsten er mange Demokratisk styrte stater mot.

Dette er praktiserende leger og de gjør erfaringer som bestrider det som er konvensjonell visdom. Doktor Sally Iammanuel holder en følelsesladet tale om bruken av hydroxykholoroquinn. Mange steder griper lokale myndigheter inn og forbyr apotekene å dele ut det legene foreskriver. Dette er uten sidestykke. Doktor Immanuel sier hun har behandlet 350 pasienter med hydroksykloroquin og alle er blitt friske. Pasienter kjører timevis i bil for å komme til henne, for deres lokale leger nekter å behandle dem. De kommer inn fulle av frykt, men Immanuel sier: Du skal ikke dø, og redder dem.

Det er ikke vanskelig å skjønne at det er denne oppsetsigheten som Big Tech reagerer på. De liker ikke dissent og stenger ned de som våger å utfordre WHO, Kina og Demokratene.

-Vi mister vår frihet. Republikken er i fare, sier legene som får frem at også corona-medisinen er blitt politisk.

“If Americans continue to let so-called experts and media personalities make their decisions, the great American experiment of a Constitutional Republic with Representative Democracy, will cease,” reads the event’s information page.

The event was organized and sponsored by the Tea Party Patriots.

Det er dristig av Big Tech å stenge ned informasjon som er et forsøk på å gi amerikanerne et sant bilde av en farlig pandemi. Igjen viser de sitt intolerante ansikt.

“We’ve removed this video for sharing false information about cures and treatments for COVID-19,” a Facebook company spokesman, Andy Stone, told Breitbart News. The company did not specify what portion of the video it ruled to be “false information,” who it consulted to make that ruling, and on what basis it was made.

Big Techs sensur gjør at Document har begynt å laste ned videoer som er viktige. Denne type sensur er verre enn den vanlige, for informasjonen forsvinner. Det er ikke mulig å forstå eller rekonstruere sammenhengen. Bitene er borte.

Hvis Big Tech får holde på vil de forvandle USA til et diktatur sammen med Demokratene og anti-Trump-mediene.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.