Nytt

Sidney Powell er en formidabel motstander. Hun har avdekket at USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver gikk i en felle satt opp av avtroppende president Obama og hans visepresident. Visepresidenten forsøker nå å bli den nye presidenten. Derfor gjelder det å få avslørt så mye som mulig mens velgerne ennå kan ta stilling.

Twitter har suspendert kontoen til Sidney Powell, stjerneadvokaten som klarte å renvaske general Mike Flynn. Powell fikk ut dokumenter som beviste at FBI-ledelsen i samarbeid med Obama og Biden planla hvordan de skulle «ta ut» Flynn.

flynn powell twitter

Ved å suspendere Powell viser Twitter at de er uten politisk gangsyn. Det er Powell og Flynn som er på offensiven og avslører Obamas maktmisbruk.

Den ene etter den andre «faller». Nylig måtte Dana Boente, leder av FBIs juridiske avdeling, gå av etter 38 år. Ordren kom fra justisminister William Barr. Boente tilhører embetsmennene som stilte seg til tjeneste for bakholdsangrep på Trump-administrasjonen. De var sikre på at Hillary skulle vinne, og har brukt 3,5 år på å holde oppgjøret unna. Nå lar seg ikke utsette lenger.

Powell er tidligere statsadvokat og har fått frem at bevis som renvasket Flynn, ble holdt unna forsvarerne, slik at Flynn kunne dømmes.

Det er det som ellers kalles justismord.