Michael Flynn ble kjørt til veggs av spesialetterforsker Bob Muellers advokater. De truet med å tiltale sønnen. Da bøyde Flynn av og “tilsto”. Foto: Joshua Roberts/Reuters/NTB

Donald Trump har benådet tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn. Trump gjør dette fordi dommeren som har hans sak, Emmett Sullivan, nekter å etterkomme et pålegg fra justisdepartementet om å forkaste tiltalen siden den bygger på et setup, en felle fra FBIs side.

Flynn ble tiltalt for å lyve, men FBI-agentene som intervjuet ham i Det hvite hus 24.januar 2017 har innrømmet at han fortalte sannheten. Men de som sendte agentene gjorde det for å felle Flynn. Det fremgår av notatene til sjefen for kontraetterretningen Bill Priestap som ble offentliggjort tidligere i år.

Av notatene fremgikk det at FBI-ledelsen diskuterte hvordan de skulle få ram på Flynn. Det samme gjorde møtet i Obamas innerste krets i Det hvite hus 5. januar 2017.

Når Demokratene klager over at overgangsfasen ikke går så glatt som de ønsket, burde de huske tilbake på da de skulle overlevere. Obama ikke bare saboterte gjennom å utvide rekken av mennesker som kunne dele hemmeligstemplet materiale, han konspirerte mot Flynn og Trump.

Dette har ikke Republikanerne glemt.

Trump ønsket ikke å etterlate Flynn i et juridisk limbo.

Hans advokat er Sidney Powell som er ved å avsløre det som kan ha vært tidenes valgsvindel.

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.