Vold fra innvandrere er en konstant trussel for svensk ungdom. 

Den unge, svenske gutten blir beskyldt for å ha snakket med en innvandrerjente. Han nekter, men blir likevel slått gjentatte ganger med knyttnever av en innvandrergutt mens han ligger på bakken. Det ingen nåde for svenske gutter i dagens Sverige.

Den stygge hendelsen skal ha utspilt seg i den svenske byen Växjö, og det er Samhällsnytt som forteller om saken. En ung innvandrer som kalles «Musse» banker opp og ydmyker en svensk gutt på brutalt vis.

Det hele er dokumentert med videoklipp avisen skal ha fått tilgang til.

Bakgrunnen for opptrinnet skal ha vært at den svenske gutten ble «anklaget» av Musse for å ha flørtet med en innvandrerjente («Salims søster») på Snapchat. Dette kunne ikke Musse akseptere, og dermed mente han at det å utføre grov vold var en naturlig reaksjon i et slikt tilfelle.

Slik beskriver avisen hendelsen:

«Samhällsnytt har tagit del av ett videoklipp som visar hur en invandraryngling som benämns ”Musse” leende sitter grensle över en svensk pojke och uttrycker sig besvärat över att han haft kontakt med en flicka i sociala medier. Plötsligt börjar Musse mata knytnävsslag mot pojkens huvud.»

Ifølge Samhällsnytt finner følgende dialog temmelig illustrerende dialog sted mellom offer og gjerningsmann:

«– Snälla Musse. Ja.
– Sista chansen, okej?
– Ja, alltså det var inte med meningen. Mammas liv alltså. Jag gjorde fel. Jag gjorde mycket fel.
– Det var sista chansen.
– Ja. Jag ska aldrig mer göra om det.
[Ohörtbart]
– Hur många har du skrivit med?
– Jag har inte skrivit mer. Hon lade till min Snap [Snapchat reds. anm.]. Jag har inte skrivit någonting.
– Salims syster.
– Det var inte jag.
– Det var Salims syster jag hörde. Sen jag hörde av… vem hörde jag av..?
[Börjar slå]
– Musse, det räcker, det räcker. [Skyddar sitt huvud mot slag] Snälla, snälla.
– Musse, Musse.»

Den svenske gutten ber tynt for seg, han lover å aldri snakke med den aktuelle jenta. Men det hjelper ikke. Slagene fra den rasende Musse regner mot hans hode mens han ligger nede.

Det finnes ingen nåde for svenske gutter som våger å ha kontakt med innvandrergutters søstre.

Dette føyer seg inn i rekken av flere hendelser der innvandrere utfører «dominansvold» mot etniske svensker. Samhällsnytt refererer til en annen sak fra fjoråret:

«Förra året uppmärksammade Samhällsnytt en händelse där en svensk kille tvingades ned på knä framför kameran av en migrant som samtidigt hotade att mörda honom.

Händelsen inträffade vid Pilängen i Örebro och bakgrunden uppgavs vara att två killar i 18-årsåldern varit ute och kört bil för att sedan hamna i en konfrontation med ett gäng invandrare i en annan bil som trängde sig i en bilkö.»

Dessverre er ikke alle svenske ungdommer like gode til å slå fra seg som den unge jenta LilleMy som nylig banket opp og jagde en hel gjeng alene.

 

Støtt Document – det er enkelt med Vipps: 

Kjøp Peder Jensens bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.