Vi kan bare beklage forsinkelsen. Ting går litt tregere i disse corona-tider. Men nå er bøkene i hus fra trykkeriet og vi starter utsendelse til alle de som har ventet. Dette er også en god anledning til å kjøpe boken for deg som enda ikke har bestilt den og ellers har lite å fylle dagene med. Les en god bok.

I denne oppdaterte utgaven gjør Peder Jensen rede for sine opplevelser etter 22. juli 2011, hvordan han erfarte det å bli en jaget person, omtalt i pressen ikke bare som Anders Behring Breiviks ideologiske mentor og inspirator, men også som direkte medansvarlig for Breiviks myrderier.

Her kan du lese hans egen historie, ikke bare opp til 2015, da første utgave kom ut, men også om perioden etter. Forfatterens treffende observasjoner av samfunnet er også oppdatert.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.