Det ble dessverre litt forsinkelse med hensyn til trykkingen av Peder Jensens bok «Vitne til vanvidd». Men nå er den rett rundt hjørnet!

Kjøp den her!

I boken gjør Peder Jensen rede for sine opplevelser etter 22. juli 2011, hvordan han erfarte det å bli en jaget person, omtalt i pressen ikke bare som Anders Behring Breiviks ideologiske mentor og inspirator, men også som direkte medansvarlig for Breiviks grusomme myrderier.

I denne nye og oppdaterte boken kan du lese hans egen historie, ikke bare opp til 2015, da første utgave kom ut, men også om perioden etter. Forfatterens treffende observasjoner av samfunnet er også oppdatert.

Vi starter utsendelser til alle som har forhåndsbestilt så snart vi har den i hende.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.