Anders Magnus skal rapportere fra USA. Ikke drive propaganda mot presidenten. Det er dét man gjør i NRK. Det er standard prosedyre. Vi hører også historier om andre samfunnsinstitusjoner der Trump-latterliggjøring er en del av hverdagen. Det er blitt en del av bonding-en blant eliten.

Etter hvert utvikler man Trump Derangement Syndrome.

Trump holdt i natt en sterk tale til nasjonen om corona-epidemien. Norge rammes som medlem av Schengen.

Magnus måtte henge på at Trump sa noe helt annet sist uke. Da sa han at epidemien var noe som kom til å gå over og ville forsvinne med varmere vær.

Dette har Trump aldri sagt. Det er blank løgn. Hvis han hadde sagt noe slikt, ville han blitt revet i filler av både medier, Republikanerne og eksperter.

Sannheten er at Trump, som den første, innførte innreiseforbud fra Kina. Det fikk han masse kritikk for av Resistance-mediene og Demokratene. De kalte det rasistisk.

Bare det å si at viruset kommer fra Kina, blir av Resistance-mediene stemplet som rasistisk.

Svart propaganda

Demokratene bruker enhver krise og situasjon til å sverte presidenten.

De har helt siden han var kandidat forsøkt å fremstille ham som dum og inkompetent. Hvordan han har kunnet oppnå slike resultater midt i alle problemene Demokratene og Resistance-mediene har skapt, har de ingen forklaring på. De overser resultatene.

I stedet ønsker de at USA skal bli rammet av en krise. Flere har lenge ønsket seg en økonomisk krise. Nå fikk de en virusepidemi i stedet. Også den vet de å utnytte til å snakke presidenten og nasjonen ned.

Anders Magnus gjør skam på sitt yrke og skader forholdet til vår viktigste allierte.

En av gjengangerne har vært at Trump ikke respekterer vitenskap. Det bruker de særlig i forhold til klimasaken, men det har overføringsverdi på andre områder.

Demokratene – og Anders Magnus – snakker USA ned 

Dét begynner vanlige velgere å bli lei av å høre på. De har opplevd fremgangen på kroppen – og i lommeboken. Ingen skal fortelle dem at USA er dårligere i dag enn i 2016.

Derfor måtte Demokratene og Resistance-mediene konstruere skandaler som kunne ta oppmerksomheten bort fra realpolitikken. Dermed oppsto Russia-gate, så Ukraina og riksrettssaken.

Demokratene og Resistance oppviser samme trekk som de anklager Trump for: De er helt immune mot virkeligheten. Så fort de har tapt, går de videre og later som ingenting. Russland kan brukes om valget til høsten, selv om Mueller-rapporten la ballen død: Det fantes ikke bevis på noen samrøre mellom Trump-kampanjen og Putin.

Med tanke på at det er den lovgivende forsamling og den fjerde statsmakt Demokratene og mediene bruker, er dette en undergraving av demokratiet innenfra.

Demokratene og journalistene driver systematisk ryktespredning og bruker institusjonene til å svekke presidentens autoritet.

Det er alvorlig. Men du får aldri en innrømmelse fra Demokratene eller fra folk som Magnus.

Når feilrapporteringen og manipulasjonen blir så grov som hos Magnus, oppstår spørsmålet om ansvar. Han river ned USAs tillit til oss som alliert. NRK er ikke bare tendensiøs, men ondsinnet.

At nordmenn nå har innreiseforbud til USA, burde være en vekker. Kanskje verden ikke blir som før? Kanskje det kan være lurt å holde seg inne med verdens mektigste nasjon? Det er ikke Norge som utvikler korona-medisin. Hvordan kan vi være så sikre på at vi alltid vil være først i køen?

 

Kjøp «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.