Kroppsmalte medlemmer av den sveitsiske vegan­organisasjonen Swissveg viser paroler som forkynner at «klima­beskyttere lever vegansk» i Zürich den 28. juni 2019. Foto: Arnd Wiegmann / Reuters / Scanpix.

BBC er en av de store aktørene som pumper ut klima­propaganda helt uten filter. Den 24. juli fikk leserne en svært dyster nyhet:

«Do you remember the good old days when we had «12 years to save the planet»? Now it seems, there’s a growing consensus that the next 18 months will be critical in dealing with the global heating crisis»

I fjor kom IPCC frem til at for å holde oppvarmingen av kloden til under 1,5 grader dette århundret, så må menneske­hetens CO2-utslipp ned med 45 % innen 2030. Det kan knipe litt ettersom utslippene har steget jevnt og trutt siden Kyoto-avtalene i 1997 – som ironisk nok er samme året den globale oppvarmingen stoppet opp.

Men nå har man kommet frem til at avgjørende politiske steg må tas før slutten av 2020 – det slår Hans Joachim Schellnhuber, direktøren for Potsdam Climate Institute, fast. Schellnhuber er pussig nok samme mann som grunnla dette instituttet som lever av å levere dårlig nytt rundt klima:

«The climate math is brutally clear: While the world can’t be healed within the next few years, it may be fatally wounded by negligence until 2020,»

At neste år representerer nok et såkalt «tippepunkt» for menneske­heten, blir stadig klarere – også for selveste Prins Charles, som nylig i en tale til samveldets utenriks­ministre sa følgende:

«I am firmly of the view that the next 18 months will decide our ability to keep climate change to survivable levels and to restore nature to the equilibrium we need for our survival,»

Landene som underskrev Paris-erklæringen i 2015, har gjort lite, men diskutert mye hvordan reglene skal tolkes. Samtidig deltar hverken Kina, India, Afrika eller USA i den kostbare kampen for å kutte CO2, og derfor må Europa redde jorden helt alene.

Politikere i Vest-Europa bruker billioner helt ukritisk på å innføre et «grønt skifte». Likevel er det ikke nok: Motstanden mot klima­hysteriet vokser raskt, og derfor synker også klimasaken stadig dypere ned i surrealistiske tiltak, med fenomen som barne­profeten Greta Thunberg og stadig mer ultra­militante klima­aktivister som «Extinction Rebellion». Disse kreftene er egentlig ikke er ute etter CO2-kutt, men heller et «systemskifte». Gjett hva det innebærer.

Denne ufiltrerte advarselen fra BBC minner mye om ultimatumet som stats­minister Gordon Brown ga verdens ledere under FNs klima­konferanse i København 18. desember 2009. Da hadde vi bare 80 dager på å redde kloden, og stats­minister Jens Stoltenberg støttet kollegaens ultimatum, ellers ville klima­forverringene bli så enorme at de ville være umulige å snu.

Klimahysteriet er dominert av grandiose påstander om kollaps og gjentatte tidsfrister og «tippepunkt» som hele tiden blir flyttet fremover i tid etterhvert som både havstigning og snøfrie vintre uteblir. Her stiller nobel­pris­vinneren Al Gore i særklasse, som i sin tale under pris­utdelingen i 2007 hevdet at «the entire polar ice cap will melt in summer within the next five to seven years». Det har ikke gått som klimaets ypperste­prest ønsket:

Nylig skrev Document om forsknings­skipet «Kronprins Haakon» som ikke klarte å ta seg frem til samme breddegrad som Amundsen i 1889 fordi det var for mye is rundt Nordpolen. Årsaken er naturligvis at det ikke finnes noen klimakrise. Det er imidlertid litt krise for Norges flytende forsknings­stolthet: Den italiensk­bydge isbryteren (!) fikk alvorlige skader i forsøket på å nå «isfrie» Nordpolen.

Et gjennomgående trekk for klima­hysterikere er at de aldri lærer noe av falske alarmer. I stedet stoler de på stadig nye dommedags­varsler og fra vilt fremmede mennesker som kaller seg «forskere», fremfor å titte ut av vinduet og anerkjenne at det er mye vær der ute som alltid, men sommer og vinter forløper akkurat som for 30 år siden. Bare spør bestemor.

Vi anbefaler imidlertid alle som tror jorden går under om 18 måneder, om å gi alt sitt jordiske gods til oss. Hva skal du med det nå som alt håp er ute? Gi så det svir! De som bare ønsker mer fakta, bør abonnere med fast trekk hver måned.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.