Den så vi ikke komme: Sensuren på internett kan tvinge oss tilbake til fysiske lagringsmetoder. Som svar på youtubes forsøk på å eliminere filmen Borderless, brenner Lauren Southern nå DVD’er som kan forhåndsbestilles. De koster 20 dollar, men det er det verdt for å hindre at Big Tech blir Big Brother.

Man merker på stemningen at folk ikke finner seg i å ha en overkikador som bestemmer hva vi skal se. Folk sier: -Takk youtube, takk Facebook. Nå skal jeg sørge for å spre filmen til så mange som mulig.

Det er slik folk oppfører seg i land som Iran. De må lære å omgå sensuren.

Hvem hadde trodd at dette skulle bli situasjonen i Vesten?

Det kan nok være at dette bare er begynnelsen.

Big Tech har kastet hansken til konservative og uavhengige mennesker.

De må lære å ta den opp.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂