Det kollektive søksmålet mot Big Tech fra Trump og hans følgere – det snakkes om flere tusen  – blir en prøvesten på om technogigantene skal kunne kontrollere ytringsfriheten. Det gjør de i dag og det er Kongressen som har latt dem gjøre det. De får lov til å operere under section 230, som anerkjenner dem som teknologiske plattformer uten ansvar for innholdet. De har per definisjon ikke redaksjonelt ansvar.

Når de sensurerer nekter de for at det er redaksjonelt ansvar de utøver og søker seg inn under ytringsfriheten. Et tredje argument er at de er privat selskap som offentlige myndigheter ikke kan og skal blande seg inn i. Men dette siste stemmer ikke. Big Tech har under pandemien inngått allianse med Anthony Fauci, WHO og Kina. Når man vet hvor mange svin disse har på skogen er det det samme som å be om trøbbel. Det raser skjelett ut av skapet.

En av Big Techs største feilgrep er sensur av vitenskapelige diskusjoner. De har tatt ned utvekslinger om medikamentell behandling av covid. Dette er sensur som har rammet mennesker som kun søker eller tilbyr informasjon om ivermectin eller hydroksyklorokin. NTB har spilt rollen som lojalt talerør, det samme har faktisk.no og det ser for dumt ut. Folk spør seg hvorfor det innføres sensur.

I India har advokater gått til sak mot WHOs representant. Slaget om covid er ikke over. Fauci, WHO og Big Tech har tatt Kinas parti og det kommer de til å betale dyrt for.

Videoen er klar så fort den er ferdig å prosessere på Rumble. Følg oss der!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! 

 

 

Les også