Nytt

Den britiske eks-agenten Christopher Steele, som laget drittpakken om Trump for Demokratene, innrømmet i retten i London i fjor, at han fant en del av materiale på en side på CNN som lot leserne selv legge inn stoff.

Christopher Steele, the former British spy who created the anti-Donald Trump Russia “dossier,” used unverified information he found on a CNN website where users generated their own content, he told a court last year.

Fox News reported Saturday that Steele, testifying in a defamation lawsuit filed by Russian entrepreneur Aleksej Gubarev last year, said that he obtained information about one of Gubarev’s companies on “something called CNN iReport.” (The lawsuit was dismissed in December.)

iReport eksisterer ikke lenger. Da den var operativ sto en tydelig såkalt disclaimer: CNN tok ikke ansvar for sannferdigheten til materialet på siden.

Likevel plukket Steele materiale derfra.

Det sier noe om at Steele hadde en hit-job: Det spilte ingen rolle om materialet var sant eller usant. Det var hensikten som var målet: Å svine til Trump.

En må anta at folk som CIAs John Brennan, National Director of Intelligence, James Clapper, tidligere NSA-sjef Michael Hayden, var klar over hvor råtten rapporten var. Desto større grunn til å være på offensiven og påstå at Trump er i lomme på Putin.

Som Lee Smith hevder: Hensikten med Bob Muellers etterforskning har vært en dekk-operasjon: Å hindre at sannheten om Hillary og Demokratenes skitne spill kommer ut.

 

CNN iReport Was Source for Unverified Claims in Russia ‘Dossier’: Report