Tavle

Den 9.februar har Ex-Muslims Of Norway gleden av å invitere til en minnekveld om Walid Al-Kubaisi. Denne dagen Walid ville blitt 61 år hvis han hadde fått levd.

Walid var en av Norges klokeste og modigste forfattere, journalist, poet og regissør som har bidratt i samfunnsdebatten med sin kunnskap, opplysning og kritikk helt siden 1990. Walid har skrevet flere hundrede artikler, utgitt flere bøker, holdt mange foredrag. Han laget den viktige dokumentarfilmen «Frihet, likhet og det muslimske brorskap» som fikk en kjølig mottakelse her i Norge, mens den ble nominert til den beste nyhets dokumentar i Monaco.

Vi har invitert 4 av Walids venner til en samtale om Walid, og hans 28 år lange kamp her i Norge. Gjennom vår samtale skal vi bli bedre kjent med Walid og belyse Walids kamp gjennom hans arbeid for å prøve å finne svarene om bland annet «hva var det Walid har kjempet for og imot, hva var driftskraften hans, hvordan ble hans tanker tatt i mot i Norge, hvordan kan vi videreføre hans arbeid slik at flere få bli tjent med han og hans arbeid?»

Program

*Prentasjon: Cemal Knudsen Yucel, leder i Ex-Muslims Of Norway

*Kort film (Et tilbakeblikk)

*Innlegger: Halvor Tjønn / Historiker, forfatter og journalist Hege Storhaug / Forfatter, journalist og informasjonsleder i Human Rights Service. Håvard Rem / Poet, forfatter og journalist Inger Lise Lien / Forsker, Sosialantropolog og forfatter

*Panelsamtale

09.02.2019

Kl:17:00

Fritt Ord Lokalet

Påmelding: post@exmuslimsofnorway.com

Se filmen her: