Gjesteskribent

Frans Timmermans (for tiden EU-kommisjonens visepresident) ble nylig nominert til venstresidens president-kandidat for neste års EU-generalforsamling i mai. Eurokraten talte til EU-sosialistene under deres PES-kongress i Lisboa, der han sa «at han ville knuse den konservative opposisjonen i nasjonal-statene» – og insisterte på at Europa og Afrika ville (måtte)  forenes og dele skjebne…Som om ikke det var nok, mannen har tidligere sagt at Europa ikke kan forbli et sted for «fred og frihet» dersom ikke hans «mangfold» kan introduseres gjennom masseinnvandring. Under Timmermans EU tid som Jean-Claude Junckers visepresident brukte han tid på beordre østeuropeiske land å åpne sine grenser og ta imot flere ikke-vestlige migranter; en skikkelig «fredselsker» verdig.

Dette er tull ikke sant? Det var kommentaren i det lange kommentar-feltet som jeg spesielt festet meg ved, etter Maria Zählers skremmende kronikk i Resett 12/12/18 med overskriften «EU-visepresident insisterer på masse-innvandring – Europa og Afrika deler skjebne». Med globalister til rors tror jeg gjerne dette blir tilfelle. Ikke rart at «opprøret» mot det kostbare EU-systemet nå bare øker, se til erfaringene fra Frankrike og Sverige, med Tyskland ikke langt etter. Sist med Angela Merkel i Marrakesh der hun omtalte «tysk-egoistisk» masseinnvandring til Europe som fordelaktig – kanskje for sitt lands eksport-industri – men da helt uten hensyn til andre land og, verst, uten erkjennelse for prosjektets samfunnsmessige nedsider. Kanskje også for å forsvare sitt skammelige ettermæle, hun som åpnet portene til Europa på vidt gap.

Dette med et ærefullt ettermæle burde faktisk norske politikere tenke på som svikter oss vanlige nordmenn til ensidig partifordel og egen karriere. Og at Høyre fremdeles er på lag med EU-eliten, er til å forbauses over når vi ser hva som vitterlig skjer i Europa. Dette er uforståelig tull, ikke sant? Vi er økende mange som overhodet ingenting forstår når vår egen regjering velger å holde oss forvirret: Ingens venn, ingens uvenn – prinsippløst og på autopilot, alt mens Europa står i flammer; med modige brann-menn ute av sikte. Alluhu akbar terror-handlinger og voldtekter skjer i en grad som folk overhodet ikke kan oppfatte. Fordi, det 80% venstreside kontrollerte riksmedia dysser det meste ned, mens de feige myndighetene snur ryggen til. Verst, også myndighetene fornekter virkeligheten, og sannhet er blitt til hat-prat; det som var demokratiets grunnmur. Løgn mot bedre vitende undergraver stadig vårt skjeve folkedemokrati.

De kristne kan nådeløst kritiseres, men ikke en ny og fremmed religion, islam, den skal beskyttes. Hvorfor og hvor er balansen? Den milde gamle religionen skal straffes, den nye aggressive slipper unna. Arbeiderpartiet har aktivt motarbeidet kristendommen siden 20-tallet, en til dels høylytt motstander av allslags religion, til fordel for ateisme. Men, plutselig for politisk å fremme seg selv, går de om nødvendig i allianse med djevelen selv, som det heter. Dette er skamløs opportunistisk politikk; kun for maktens skyld. Snakk om «knusende» ekstremister med Timmermans i spissen, for ikke å nevne de norske som pretenderer å være kristne; det er humbug det. Også pretenderte «humanister» er likefullt hyklere.

Dette med neste års EU-generalforsamling og ny president – den kampen er ikke nødvendigvis tapt for en ikke-sosialist, selv om EU-forsamlingen stort sett består av karriere-globalister. Derfor er det knapt en sjanse for valg av en rasjonell nasjonalist, det vil jeg påstå. Da er der oss kun et håp igjen, nemlig at EU rakner. Ellers synes Europa nærmest fortapt. Slaget vil stå med Tyskland og Frankrike i spissen. Dersom disse to kan enes om en felles pragmatisk ikke-sosialist og endelig alvorlig reform, da er der håp for et fortsatt EU, ellers ikke. Flere land kan uansett forventes å melde seg ut. En løsning er at Tyskland og Frankrike fortsetter alene. Men Macron kan ha måttet gå av i mellomtiden og Merkel er blitt detronisert.

Klokkene ringer ikke for, men mot demokratiet. I Brussels ble en demonstrasjon for motstand mot Marrakesh traktaten nettopp forbudt av den lokale sosialistiske borgermesteren. Som allerede tar den «uforbindtlige» Marrakesh ordlyden helt på alvor; at innvandringsmotstand skal sensureres, dvs folkelige meninger skal undertrykkes. Politiet ble brukt til å hindre lovlige protester, som i diktatur-statene. At den norske regjeringen undertegnet en traktat som i sin ordlyd går inn for å «styre» mediene, er å undergrave global ytringsfrihet. Aldri hadde jeg noensinne forventet slikt, så fjernt er det fra et sant demokrati. Norge kan sammenlignes nå med land vi tidligere overhodet ikke ville sammenlignes med. Hvorfor «gi etter» for en traktat-ordlyd som utenriksministeren først nå i etterkant har villet innrømme uakseptabel? Hvorfor skulle Norge da underskrive, helt unødvendig? Var dette bevisst eller bare dårlig håndverk? Trekk underskriften, det er ikke for sent å snu.

Vi vet at vår statsminister i London til sin kollega Theresa May ga uttrykk for at hun mislikte forandringer, implisitt i en verden i sterk forandring. Da burde Erna Solberg frasi seg sin jobb, når hun ikke orker eller evner å bremse galskapen. For, tilsynelatende viljeløst driver hun og en del andre statsledere nedover en stri elv av økende kaos. Som verst og bevisst det ikke tillates reelt innsyn i – ikke ulikt 1940 da Norge helt unødig ble overrumplet. Slikt blir til økende kapital- og hjerneflukt ved at høyt utdannede nordmenn, de som kan og som tidsnok forstår farene (som nå opplagt truer vårt gamle kontinent), de vil søke å emigrere herfra. Dette er for nasjonalstatene en påbegynt «dobbelt-skadelig» prosess – fordi den motsatte trafikken av fattige og ufaglærte (som ikke snakker vårt sprog og som er lite arbeids-interesserte etc.); deres raskt økende tilstedeværelse vil ubønnhørlig ødelegge vår velferdsstat samt å «drukne» vår kultur, herunder våre egalitære og nedarvede holdninger og moral. Tro ikke noe annet og –  tro ikke det for sent å reversere prosessen, noe feige myndigheter later som for å redde ansikt for seg selv. Nei, «syndefloden» vil ellers innhente både dem og oss alle.

 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.

 

Kjøp bokpakken med bestselgerne fra Document Forlag her!