Gjesteskribent

Ja, smatt litt på den, der er faktisk forskjell på folk. Og uansett hva naive og nyttige idioter og diverse andre måtte mene, de ulovlige og de farlige må stoppes. Dette kom greit frem fra ordføreren i Tijuana i Mexico, en grenseby til USA som har fått den oppmuntrede (opplagt venstreradikalt støttede) innvandrerkaravanen til byen. Han beskrev karavanen av latinere, på vei nordover til ulovlig inntrengning i USA, som horde preget av kriminelle. Da forstår vi bedre hvorfor president Trump sier stopp: Ingen ulovlig, kun lovlig adgang til USA gjelder.

Han burde få honnør for å beskytte landet, noe han også gjør ved blant annet å forkaste FNs liksomavtale mht immigrasjon, nå til undertegnelse i Marrakesh 10. desember. Og den avtalen er bare en farlig begynnelse; asyl er den neste.

Norske og andre medier burde skamme seg over dårlig rapportering. Karavanen er bevisst og opplagt del av en ideologi, mer eller mindre betalt for, og arrangert av andre; dvs maktkrefter som helst ikke vil gi seg selv ærlig til kjenne. Men få disse ut i sol og åpent lende, som trollene, da sprekker de. Til det trengs ytringsfrihet og sosiale medier opp mot maktelitene, som søker å kneble og undertrykke folkedemokratiet. For i Europa opplever vi særs farlige tider; mange i Frankrike spør ikke om, men når borgerkrigen bryter ut. Da blir Polen det tryggeste landet i Europa, realistisk orientert som landets styre er, og i stand til å sloss.

I den såkalte Marrakesh-traktaten forekommer ordet «forplikter» hele 86 ganger, noe Erna Solberg kanskje mener er uten betydning for Norge. Men da innmelder hun seg i flerkulturens tjeneste, i fotsporene til dens norske «mutter» Gro Harlem Brundtland. Senere kom tyske Angela Merkel til, detronisert nå, og ansett som en ulykke av det tyske flertallet. Men, har statsministeren selv lest traktaten? Uansett, Erna, du skylder oss i klartekst å forklare hvorfor du vil undertegne denne avtalen. Spesielt når den er til fordel for fortsatt ikke-vestlig innvandring samt, og like opplagt, at ingen muslimske land (de nå over 40, påmeldt og blokk stemmekoordinert i FN-forsamlingen) kan forventes å ville respektere de avtaledeler som går dem imot – så som Norges utvisnings- og returrettigheter.

Men heldigvis, land etter land melder nå Nei, alt mens Erna bare smiler og ufortrødent, ja respektløst, kjører mot folkeflertallet. Hun synes å følge (slavisk?) tysk-egoistiske, forfeilede Merkel og fransk-arrogante Macron, slik tillatende oss frihetselskende overnasjonalt dirigert. Sågar kanskje grunnlovsstridig, som senest med Acer-saken, uten en statsminister-forklaring for så viktige samfunnsspørsmål; hva slags folkedemokrati og statsmannstakter er dette?

Senest, de nevnte to toppglobalistene vil gjøre Tyskland og Frankrike dominerende i deres nylig utbasunerte, «det europeiske imperiet», under deres kontroll, ikke Ernas selvfølgelig, og med de små land «inntvunget» imperiet, under en felles EU hær….Men ikke et ord om at uten NATO er Europa forsvarsløst, dette ifølge Jens Stoltenberg. Disse stormannsgale globalistene ser ikke skogen for trær, men «sykler» på som desperat. For uten «tråkking» og bevegelse faller uvegerlig «sykkelen» deres, et forfeilet utopiske byggverk. Men, langt langt bedre det enn alternativet, at vår sivilisasjon taper ut, i et økende flerkulturelt kaos, se bare til Sverige.

Vi vet at sosialistene tuter, og kommer til tute oss fortsatt ørene fulle om menneskerettigheter dersom den borgerlige regjeringen, helt unødig, avtaleunderskriver Norge til Marrakesh-traktaten. Den kan og vil bli brukt mot Norge, enten den er bindende eller ikke. Erna, hvordan kan du tro at vi da vil stemme på, og støtte deg, når du underestimerer oss, ja, selger vårt land ut? Hvor er fedrelands- og bergenskpatriotismen blitt av?

Muslimene leser Koranen slik krigsherren Mohammed skrev den, for ca 1400 år siden; død og fordervelse over de utro og de frafalne. Mens de av oss gjenværende «kristne» nærmest har kapitulert i vår liberalistiske del av verden. I Norge er biskopene blitt sosialister eller kristensosialister, for å være i takt med, dvs på lag med den jordiske makten, representert ved en ny og ukristelig ånd – som inkluderer den barbariske aborttilnærmingen. Knut Arild Hareide er ikke spor bedre enn den glatte Kjell Magne Bondevik, som forøvrig hadde Erna i sin lære, da knapt med kristendom i høysetet.

Med hensyn til lykkejegere og lovløse kriminelle, som med kniv og andre våpen og metoder gjør vårt land økende uhyggelig, er det fengsel og umiddelbar utvisning som må gjelde. Slike bryr seg overhodet ikke om menneskerettigheter, for annet enn kynisk å bruke dem mot oss og våre reelle og nasjonale rettigheter, om de kan. Dette er en høyst «ujevn» kamp som staten ved statsministeren har førsteansvar å gjøre noe med, ellers blir vi nordmenn sakte, men sikkert taperne. Med mindre all ikke-vestlig innvandring stanses. Og de ikke-integrerbare blir sendt hjem. Forutsetningen, selv fra Ap, var nemlig integrering, i det minste det var hva Jonas Gahr Støre lovet oss, som del av hans flerkulturelle ufattelige lykke, hans nye Vi. Er det glemt eller tildekket? Jeg tror helst det siste, og det kan vi takke staten og «statskringkasteren» samt dagspressen for.

Hjelper det overhodet at gamle jeg stadig søker folk opplyst om tidens livsfarlige kurs? Jeg vet ikke om det monner. Men som nasjonalist og fedrelandskjemper og som husker folkebruset og forbrødringen etter okkupasjonen, ja den jublende 17. mai 1945, kan jeg bare ikke gi opp. Selv om flere, også venner, mener Norge er fortapt og at jeg håpløst sloss mot vindmøller. Jeg innrømmer å måtte bli godt voksen før jeg forsto all pretensjonen og løgnen jeg ser i dag, selv fra dem, ja oftest fra dem, med de aller fineste ordene og de flotteste fasadene. Er det sanne demokratiet dødsdømt i en flerkulturell kontekst? Etterfulgt av et diktatur, som et nødvendig onde? Det er nettopp fra diktaturer våre nye «nordmenn» kommer. En nødvendighet?

 

Kjøp «Den ulykkelige identiteten» av Alain Finkielkraut fra Document Forlag her.