Trump under en tilstelning om opiod-krisen hvor han brukte anledningen til å fordømme rørbombene. Det hvite hus advarer mot å bruke bombene politisk, men Demokratene og medier kunne ikke dy seg.

Det er nå avslørt et titall rørbomber sendt i posten til kjent personer på den Demokratiske siden. Flere sikkerhetskilder sier at noen av bombene ikke var ment å gå av.

Å sende bomber i posten til kjente personer garanterer at de vil bli oppdaget. Hva var motivet for å sende bomber i valgkampen som ville bli oppdaget? Alle muligheter holdes åpne.

Rettsmedisinerne sier de har masse materiale å jobbe med. Torsdag kveld het det at etterforskningen var innsnevret til et bestemt område, hvor man søkte seg frem til potensielle gjerningsmenn.

Etter en kort periode hvor de berørte og mediene var «stunned», sjokkert, var medier, politikere og kjendiser tilbake i sporet hvor ingenting av det Trump gjør er bra nok.

Trump sa han hadde en prioritert oppgave: Å sørge for amerikanernes sikkerhet. Uansett hvem som sto bak, så fortjente vedkommende mange år bak murene.

Men dette var ikke bra nok for Demokratene. Hillary Clintok beklaget polariseringen og mante til samhold. Men det er bare en uke siden hun sa at det ikke gikk av å oppføre seg ordentlig mot Republikanerne og Trumps velgere.

Det tapte hun på. Det samme gjorde tidligere justisminister Eric Holder da han sa Demokratene skulle sparke Republikanerne når de senket standarden. Eller Maxine Waters som flere ganger har bedt folk om å danne grupper som jager Trump-administrasjonens folk vekk fra restauranter, bensinstasjoner og supermarkeder.

Det har skjedd, flere ganger, med Ted Cruz og familie, med Sarah Huckabee Sanders og familie, med statsadvokaten i Florida, Pam Bondy, med leder for Homeland Security, Kiersten Nielsen, med taleskriver Stephen Miller og flertallsleder i Senatet, Mitch McConnell. TV-kommentatorene fordømte ikke slik «heckling», men kalte det bruk av ytringsfrihet.

Når Demokratene sier Trump oppfordrer til vold, lyder det hult. Folk har fått med seg hvem som sier de ville bruke baseballkølle mot presidenten (Robert de Niro) eller ta ham med bak gymsalen for å jule ham (Joe Biden).

Det kan være en person som ønsker å hevne seg på vegne av presidenten, men det kan også være en person som ønsker å skape et slikt inntrykk fordi han/hun vet det vil være til fordel for Demokratene.

Uansett er bomber i stedet for argumenter noe som potensielt gir valgkampen en annen retning.

The White House has also noted that assigning blame for the actions of irrational or mentally disturbed individuals is a dangerous road to go down

“There is a big difference between comments made and actions taken,” White House press secretary Sarah Huckabee Sanders told reporters Thursday. “The president is certainly not responsible for sending suspicious packages to someone no more than Bernie Sanders was responsible for a supporter of his shooting up a Republican baseball field practice last year.”