Ifølge Sara A Carter står FBI-agenter i kø for å vitne mot Andrew McCabe. Hvis en storjury nå arbeider med hans sak kan det rive med seg mye annet. McCabe satt i en nøkkelrolle i kampanjen mot Trump. Det kan bli riktig utrivelig for hans daværende sjef James Comey. Også McCabe sier han tok notater som setter presidenten i et dårlig lys. Å presse Trump er blitt noe ledende politifolk har tatt opp som en vane.

Washington Post avslørte torsdag at en føderal storjury i flere måneder har avhørt vitner som ledd i granskningen av FBIs no 2: Andrew McCabe.

McCabe ble sparket i mars, bare timer før han skulle gå av med en gullkantet pensjon.

Det var Generalinspektør Michael Horowitz som fant ut at McCabe ble fire anledninger hadde løyet, to ganger under ed, om uttalelser som var gitt til pressen om etterforskning. McCabe sa han ikke hadde noe med det å gjøre, mens det i virkeligheten var han som hadde instruert advokat Lisa Page til å snakke med Wall Street Journal.

Avisen ville skrive om spenninger mellom FBI og justisdepartementet. McCabe var redd avisen skulle interessere seg for etterforskningen av Hillary Clintons eposter.

Alt henger sammen med alt: Lisa Page var elsker til nestleder for kontraetterretning, Peter Strzok, som ledet etterforskningen av Hillary og deretter Russia collusion mot Donald Trump. Han ble også med over til Bob Muellers team, men måtte sparkes da Generalinspektør Horowitz, kom over titusenvis av tekstmeldinger som alle var preget av et intenst Trump-hat.

En storjury kan komme til å avdekke mer av forbindelsene mellom folkene innen justis og FBI som frikjente Hillary og gikk inn for å undergrave Trump også som president.

WaPo: Grand Jury Has Been Investigating Ex-FBI Deputy Director Andrew McCabe for Months