Stillbilde: phoenix / YouTube.

 

Den politiske diskusjonen om lukkede asylmottak som har pågått i Tyskland etter opptøyene på mottaket i Ellwangen, er en avsporing, mener Ernst Walter, som er leder for det føderale tyske politiets fagforening Bundespolizeigewerkschaft.

Til det tyske nyhetsbyrået Deutsche Presse-Agentur (DPA) sier Walter at politiet «i samsvar med loven konsekvent burde avvise alle utlendinger som mangler innreisetillatelse, på grensen» og sende dem tilbake til Tysklands «utvilsomt trygge naboland», skriver Die Welt.

På den måte ville hele diskusjonen om lukkede asylmottak bli overflødig, ifølge fagforeningslederen, som fremhever at alle delstatene burde sørge for egnede deportasjonsfengsler og se til at rettsvesenet plasserer utviste personer der.

Det Walter foreslår, er altså simpelthen at eksisterende lovverk faktisk anvendes – normalt en selvsagt oppgave for enhver regjering, selv om det prinsippet i Tyskland har vært opphevet på utlendingsfeltet.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!