Tavle

Redaksjonen setter stor pris på tilbakemeldinger fra leserne. De kan muntre opp, som denne:

Etter at jeg oppdaget Document i desember i fjor har jeg vært daglig leser!! Jeg har også tilskyndet mange bekjente å holde seg oppdatert der. Skal etterhvert komme på banen med økonomisk støtte. Er selvstendig næringsdrivende.

En tre tusen år gammel oppmuntring fra Josvas bok synes jeg kan være på sin plass: «vær modig og sterk! La deg ikke skremme og mist ikke motet»!! Josva 1 v 9 Dere er en kjempe viktig stemme i samfunnsdebatten!! Mvh S.

Fremdeles er det mange som ikke har hørt om Document. Spør venner og bekjente. Leserne er de beste diplomater. Og ikke glem støtten. SMS-støtte til 59 kroner måneden har alle råd til. Uten jevn støtte fra leserne går det ikke.

Vi er i siget og oppgavene er mange.