Nummer to i justisdepartementet, Rod Rosenstein, er en av dem som neppe kommer heldig ut av FISA-rapporten.

Det hvite hus opplyser at Donald Trump. vil frigi FISA-rapporten om hemmelig overvåking fredag. Formelt sendes den tilbake til Representantenes hus som kan offentliggjøre den øyeblikkelig. dailycaller.com

Den eksplosive rapporten kan altså ventes i morgen. Demokratene og FBI har gjort alt de kan for å blokkere publiseringen, hvilket ikke er merkelig da det er deres «collusion» som avsløres.

Det eneste de ser ut til å ha oppnådd er at FBI får bruke svart tusj på noen detaljer. Hvis de er vesentlige vil det komme lekkasjer. Hvis rapporten sier det lekkasjene har fortalt, vil publikum kreve å få vite hele sannheten.

FBI-ledelsen kan komme crashing down, det samme kan toppen i justisdepartementet, folk i State Department og tidligere Obama-topper. Vi har ikke hele bildet, alle detaljer, men FISA-rapporten markerer et vannskille.

Venstresiden og mediene har pisket opp en Russia-collusion-stemning. De har bare ventet på at Bob Mueller skulle levere dem Trumps hode på et fate. Men tiden har gått og bevisene har uteblitt.

Nå er det flere som sier rett ut: Det finnes ingen bevis.

I mellomtiden er det kommet bevis på en stor sammensvergelse, først for å frikjenne Hillary og hennes folk, deretter for å svine til Trump, og da heller ikke det lyktes, spre ryktene om at han var Putins mann.

Når det går så langt at FBI bruker en drittpakke som motkandidaten har betalt for, og som er levert av russerne, har FBI kompromittert seg selv.

Kompromittert seg har også alle mediene som har distribuert løgnene: Underslåingen av Hillary omfattende korrupsjon, hennes samarbeid med Putin, og drittpakken mot Trump. At mediene fortsetter å spre løsningene om Trump er selvforsvar. De forstår at de risikerer samme skjebne som Hillary-folkene: Å stå æreløse og ribbet tilbake.

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!