Det detter stadig flere skjeletter ut av Obama-Hillary-skapet: I Justisdepartementet og FBI har ansatte drevet sammensvergelse mot Trump. Det er alternative medier og kongresskomiteen som driver frem nye avsløringer, som får departementene til å sparke eller degradere ansatte. Det tar seg svært dårlig ut.

Sist ut er Bruce G. Ohr som satt med to seniorstillinger i Justisdepartementet. Den ene gjaldt økonomisk kriminalitet, og den andre var stedfortreder for visejustisminister Rod Rosenstein. Som sådan satt han fire dører nedenfor Rosenstein. Da tilhører du den indre sirkel.

Sist uke kunne Fox News røpe at Bruce Ohr hadde hatt hemmelige møter både med  Glenn Simpson en av sjefene i Fusion GPS, firmaet som bestilte drittpakken om Trump, og med Christopher Steele som skrev rapporten. Hillary Clintons sto som oppdragsgiver og betalte, med et dyrt advokatselskap som mellommann..

Trådene gikk altså fra Moskva, og en eks-MI6-I-agent,  et amerikansk konsulentselskap bestående av tidligere journalister fra Wall Street Journal, og en høytstående  tjenestemann i Justisdepartementet.

På toppen av det hele har Fox News avdekket at kona til Ohr, Nellie, arbeidet for Fusion GPS i fjor høst og at hun har skrevet mye om russiske forhold.

Hvordan er det mulig?

Contacted by Fox News, investigators for the House Permanent Select Committee on Intelligence (HPSCI) confirmed that Nellie H. Ohr, wife of the demoted official, Bruce G. Ohr, worked for the opposition research firm last year. The precise nature of Mrs. Ohr’s duties – including whether she worked on the dossier – remains unclear but a review of her published works available online reveals Mrs. Ohr has written extensively on Russia-related subjects. HPSCI staff confirmed to Fox News that she was paid by Fusion GPS through the summer and fall of 2016.

Hvor mye har departementet visst? Det inngir ikke tillit at først da nyheten om Ohr sprakk, ble han avsatt fra den høye stillingen.

FBIs nestkommanderende Andrew McCabe skulle denne torsdagen ha vitnet for etterretningskomiteen i Representantenes hus, men plutselig kom det beskjed om at FBI hadde tullet med datoene. De trodde det var neste torsdag. Den forklaringen er for tynn til at noen tror på den.

Det er Devin Nunes som driver granskningene i etterretningskomiteen. Både FBI og Justis har satt seg på bakbena og nektet å utlevere dokumenter og stille til forklaringer.

Denne vegringen tyder på dårlig samvittighet og noe å skjule. Ikke spesielt smart når innsatsen blir så stor som i dette tilfellet.

Hillary/Obama-leiren satset alt på å torpedere Trump. Når de ikke lykkes, er det de som får problemer.

Deres renkespill kommer for en dag. Og ennå ser vi bare toppen av isfjellet.

 

Wife of demoted DOJ official worked for firm behind anti-Trump dossier

 

Kjøp Sir Roger Scrutons bok fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.