Den amerikanske standup-komikeren Kathy Griffin har tatt Trump-uthengningen et skritt lenger og laget en video der hun skjærer hodet av USAs president, omtrent som i en IS-henrettelse.

Griffin angret seg og kom med en beklagelse, men slike stunts går «viral» på nettet og er umulig å tilbakekalle.

Naturlig nok er det flere som spør: Hva ville det liberale USA ha sagt hvis noe lignende var blitt gjort med og mot Obama da han var president?

Hetsen mot Trump kjenner ingen grenser. Grovt förtal, sier man på svensk. Det er vanskelig å vite hvilke ord man skal bruke. Men kampanjen er massiv og drives av mediene 24/7.

Hva om det skulle skje noe med Trump eller andre i hans familie?

De politisk korrekte er raske med til å legge skylden på hatespeech når noe skjer, men hva med deres eget ansvar? Eller ser de ikke hatkampanjen mot Trump for hva den er, men oppfatter den som moralsk berettiget?

Det en gang seriøse tyske bladet der Spiegel hadde en forside som spilte på samme strenger, men da med Trump som bøddelen:

Omtalen av Trump representerer en brutalisering av politikken som går langt ut over det Trump har sagt og gjort. Pjmedia.com kaller det Trump derangement syndrome: «det rabler for dem-syndromet». Nesten hva som helst kan sies når det gjelder Trump.

Demokratiet virker ikke helt friskt.

The man has been in office for less than five months. Give them time — eventually they’ll get around to producing an assassination film like they did for President Bush.

https://pjmedia.com/trending/2017/05/30/trump-derangement-syndrome-takes-a-grisly-turn/