Nytt

Sverige er blitt et land hvor menn er i flertall, og dette har en negativ påvirkning på samfunnet. Sverige har tatt imot en uforholdsmessig stor andel av «ensamkommande barn» som ofte har vist seg å være langt eldre enn de 17 årene de som oftest påstår at de er. Dette har skapt en kjønnsubalanse i Sverige som er større en Kinas og Indias hva angår de yngre delene av befolkningen.

I genomsnitt anlände 90 ensamkommande pojkar varje dag under 2015, jämfört med åtta flickor.

I Danmark mener regjeringen at 3 av 4 er eldre enn 18 år, selv om de påstår å være yngre. Dette, hevder de «humanitære» globalistene, skyldes at asylsøkerne ofte ikke selv vet hvor gamle de er.

Den var ny!

Det er med interesse vi registrerer hvilke unnskyldninger man etter hvert greier å hoste opp. Hvor langt vil de gå for å holde på illusjonene sine?

Det er mange som har vært negative til tannrøntgen fordi det ikke er en 100 % sikker metode. Denne debatten har pågått i mange europeiske land de siste årene. Også i Storbritannia. For mange av de velmenende menneskene er det vanskelig å se forskjell på dem som er 17 år og dem som er 29 år. For man vil jo så inderlig gjerne hjelpe …

barna-fra-calais

I kommentarfeltet i Daily Mail lo man rått av disse bildene av «mindreårige asylsøkere som ble hentet fra Calais». De som sa de så voksne ut, ble kalt rasister. De hadde rett, selvfølgelig, men de blir fremdeles kalt rasister. Ellers må jo «de gode» innrømme at de blir lurt.

Blant dem som kom til Storbritannia fra Calais i oktober, viste det seg, ikke overraskende for oss som ikke trenger å gå til Specsavers, at mange av dem var laangt eldre enn de påsto og at disse ville utgjøre en fare for fosterfamilier og barn på skolen.

Official age assessments carried out by social workers across the country revealed that a staggering number of those claiming to be lone refugee children were far older than they pretended to be. In some cases they were close to 30 and could have posed a risk to school pupils or foster families had they not been checked.

Nå har realiteten begynt å gjøre seg gjeldende også i Sverige. Tannrøntgen blir innført for å bedømme alder på dem som sier de er mindreårige (selv om de altså ikke aner hvor gamle de selv er, så er de helt sikre på at de er under 18 år). 70 % av testene må gjøres ved hjelp av røntgen, har Migrationsverket tidligere sagt. Nok en stor belastning for helsevesenet, men bedre enn alternativet, som er å la alt dure videre i samme tempo.

Inom kort påbörjas arbetet med medicinska ålderstester på asylsökande i stor skala – men tar det för lång tid väntar inte Migrationsverket med besluten.

Under första kvartalet 2017 ska det omfattande arbetet med medicinska ålderstester på ensamkommande barn och ungdomar inledas.

Hösten 2015 kom drygt 35.000 personer som ensamkommande barn för att söka asyl i Sverige – nu står myndigheterna inför en stor utmaning när många av dem ska få sin ålder bestämd med medicinska tester.

– Det är uppemot 20.000 öppna ärenden nu, alla kommer inte behöva medicinska ålderstester, men väldigt många, säger Fredrik Bengtsson, tillförordnad kommunikationsdirektör vid Migrationsverket.

grafik_ensamkommande_barn

Tannrøntgen skal vel inn mellom trinn 2 og 3, da? Pussig at Sverige fremdeles tør å bruke uttrykket «god man».  

Heja Sverige…

SVT  Daily Mail