CNN går samme vei som avisene: De blir propagandaorgan og fører krig mot halvparten av borgerne. Valgkampen i USA er et skrekkens eksempel. I stedet for å reflektere borgernes bekymringer, blir mediene katalysatorer for polarisering.

Folk gidder ikke sitte og se virkeligheten fordreid.

Mange har etterlyst Fox News. Nå er det mulig. Gå til hulkusc.com. Der ligger Fox News. Via airplay får du Fox News på tv’n.

Å følge nyheten om FBI-etterforskningen på Fox var noe helt annet enn CNN. CNN er glattslikket og polert, propagandaorgan for Hillary. Fox er råere. Helt klart for Trump. Men det trenger demokratiet. Motvekt. De er mer på hugget, fordi det lukter svidd.

I kveld har Fox vist hele Trumps tale fra Colorado. Uten avbrudd. CNN klipper ut de sitatene som de synes er best egnet til å stille Trump i negativt lyt.

Hvis denne bløffen skal virke forutsetter det at seerne aldri får anledning til å se en hel Trump-tale.

Trump har en connection med publikum som er helt spesiell. Hillary er ikke i nærheten. Hva betyr dette for valgoppslutningen?

Man får en følelse av at dekningen av Trump er omvendt proporsjonal med frykten mediene har for at Trump skal vinne. De tør ikke vise hvor mange som er på møtene, hverken til Trump eller Hillary. Trumps møter er svære, og Hillarys er små. Hvor lenge tror mediene de kan bløffe velgerne?