Nigel Farage, leder for UKIP, sier Storbritannia trenger en Brexit-regjering. Tidligere sa han at David Cameron bør gå av.

Cameron sviktet. Han kunne ha inntatt en statsministeraktig holdning og hevet seg over den heftigste kampen. Han gjorde ikke det. Han gikk inn i den for fulle mugger, sa Farage.

Derfor mener han at Cameron har gått på et så stort nederlag at han ikke har noe valg. Han må gå.

Men det mener ikke de konservative. 84 konservative medlemmer av Underhuset fra Leave sendte torsdag kveld et brev til Cameron der de forsikret om sin lojalitet.

Men Boris Johnson svever over vannene. Det er han som er vinneren. Han har forsikret at han ikke har ambisjoner om å bli statsminister.

Innen Labour er det stor misnøye med Jeremy Corbyn. Corbyn og partiets linje var Remain. Den har lidd et dundrende nederlag. Ingen er mer pro-innvandring enn Corbyn. Da han ble intervjuet av Andrew Marr fikk han spørsmål om det ikke fantes noen øvre grense, svarte han nei: Det kan det ikke være.

Likevel har Corbyn guts til å sende ut en melding til partiet der det heter at han er den eneste som kan forene landet.

 a leaked Labour script claimed that Jeremy Corbyn is «uniquely placed as a critical Remainer» to help unify Britain in the wake of the referendum.

His comments led to accusations that he is «delusional» and led to open calls for him to quit.

Han blir intervjuet av BBC og legger skylden på regjeringen for ikke å ha gitt nok støtte til områder som har merket innvandringen sterkest. Det er grunnen til at arbeiderklassen har stemt Leave, mener Corbyn. Slik kan han fortsette å være for innvandringen.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂