Knut Olav Åmås; her er mine fire scener fra Norge, som svar på de fire scenene du presenterte på Aftenposten.no 16. mai: Hva det vil si å være norsk i dag. Mine fire scener er absolutt ikke tilfeldig valgt.

Overfallsvoldtektene
Første scene
: Hun er på vei hjem fra Bergen sentrum ved tre-tiden natt til søndag en sommernatt i fjor. I løpet av kvelden har hun drukket tre øl og er ganske brisen med sin kroppsvekt på noen og femti kilo. På vei opp mot Nygårdshøyden ser hun at den somaliske unge mannen som prøvde seg på henne – men ble avvist – på det utestedet hun var på, er et tyvetalls meter bak henne. Hun prøver å løpe, men han tar henne raskt igjen, drar henne inn i et smug og voldtar henne.

Nok en ung kvinne har fått ødelagt livet sitt. Av en muslim, eller “ikke-vestlig” som det som oftest kalles i pressen – om noe i det hele tatt nevnes om overgriperens bakgrunn. Både Politiets tall, og en undersøkelse utført av NRK over overfallsvoldtekter i Rogaland, viser at minst 90 prosent av alle overfallsvoldtekter i Norge utføres av menn fra muslimske land.

Homofile blir banket opp
Andre scene
, del en: Vi er en gruppe mennesker som er ute og går en lengre tur en onsdagskveld. Kommer til Nydalen, hvor en av damene må på do. Kjøpesenterets wc er opptatt. Etter å ha ventet i syv-åtte minutter på at det skal bli ledig, banker hun på døren og sier hun må tisse. Hun får noen halvkvalte ord som svar. Etter to-tre minutter åpnes døren og to yngre menn med utseende fra Midt-Østen, kommer ut av doen. De er meget røde i ansiktet. Som muslim og homofil i Norge, blir du om du blir avslørt, banket opp til du forstår at du ikke kan være homofil og muslim.

Andre scene, del to: To homofile samboere står og kysser hverandre mens de ventet på bussen. Plutselig blir de omringet av en gjeng muslimske gutter. De dytter og river i de to homofile mennene. Heldigvis er det andre norske som kommer til og får stoppet de muslimske guttene før de tyr til mer vold.

Jøder må forsvinne fra jordens overflate
Tredje scene
: Han sier det med den største selvfølge, denne afghanske eleven min; at det hadde vært fint om alle jøder forsvant fra jordens overflate. Det sies som om det er noe alle mener.

Han sier det i mitt klasserom på en norsk skole i Norge. Et par av de andre muslimske elevene nikker. Ser ut som om alle de muslimske elevene i klassen er enig.

Reiser ikke hjem til Søndre Nordstrand
Fjerde scene
: Han er norsk og i begynnelsen av tyve-årene, bosatt på Søndre Nordstrand i Oslo. Når han reiser inn til Oslo en fredags- eller lørdagskveld for å feste, reiser han aldri tilbake på natten til Søndre Nordstrand. Han har alltid på forhånd avtalt med en venn at han overnatter hos denne.

Han mener det er for farlig for ham som ung norsk, hvit mann å gå hjem fra bussen eller toget til der han bor. De muslimske gjengene styrer bydelen på natten, og er ute etter å ta akkurat slike som ham for å vise at Søndre Nordstrand er deres.

Bare i fjor – på Fremskrittspartiets vakt – kom det netto nesten 40.000 flere muslimer til Norge. Dette inkluderer over 31.000 asylsøkere, familiegjenforening, kvoteflyktninger fra FN og høye fødselstall, samt at det var under titusen muslimer som ble sendt ut.

Ut fra tall fra Statistisk Sentralbyrå, vet vi at det for noen få år siden var omtrent 40 prosent av de muslimene i Norge som burde være i jobb, som var i jobb. Dette var på en tid hvor jobbene nesten ble kastet etter deg. Hvordan er dette nå med stigende arbeidsledighet? Kan sjefen i SSB si oss noe om det? Og stemmer det at det er nok med noen få timers jobbing i uken for å komme på den positive siden i statistikken?

Mye heller hjulpet flere der nede
Ut fra denne svært lave deltagelsen i arbeidslivet, er det at en – 1 – muslim som får opphold i Norge, koster statskassen minst syv millioner – 7.000.000 – kroner. Alene for de nesten 40.000 flere muslimene som kom til Norge i fjor, kunne vi sannsynligvis hjulpet minst 800.000 mennesker der nede.

Likevel er det noen som sier at vi skal gjøre begge deler; både hjelpe dem der nede, og hjelpe noen her i Norge. De vil ikke forstå at for hver eneste muslim vi gir opphold her i Norge, sier vi nei til å hjelpe over 20 der nede. Og, de sier ja til flere voldtekter, mer annen vold og annen kriminalitet, og stadig mer angrep på våre vestlige verdier, her i Norge. Denne kunnskapsløsheten er for oss norske som har sett invasjonens stygge sider, rett og slett til å bli syk av.

Blir ikke integrert
Vi vet at av ANDRE-generasjon pakistanske kvinner i Norge som giftet seg i perioden 2007 til 2012 (682 kvinner), var det 96 prosent som giftet seg med en pakistansk mann, og 55 prosent som giftet seg med en mann fra Pakistan – hvorav ganske mange var fetteren av den de giftet seg med. Dette er dårligere tall enn for første generasjon pakistanske kvinner i Norge.

Vi vet at det nesten ikke finnes noen åpent homofile blant muslimene i Norge. Amal Aden som selv er somalisk muslim og lesbisk, forteller meg at det blant de over 40.000 somalierne i Norge, er kun to – 2 – åpent homofile. Hvilket liv lever da de antatt 3.998 andre somalierne som er homofile?

En kan gå inn i hvilken som helst av de over 150 moskeene i Norge, og ikke finne noe tegn på likeverd mellom kjønnene. Om det i hele tatt er noen kvinner der, er de på bakrommet, eller bak en skillevegg. Kjønnssegregeringen er komplett, og det med over hundre millioner – 100.000.000 – kroner i årlig offentlig støtte.

Ser ikke egne problemer
Siden jeg startet med PEGIDA i januar i fjor, har jeg blitt kontaktet av og vært i diskusjon med flere hundre muslimer. Felles for dem er at de ikke vil innrømme at det er noen meget store problemer med muslimer i Norge. Dermed er det heller ikke mulig å få dem til selv å løse sine problemer.

De har altså verken kunnskap, vilje eller evne til å gjøre noe med voldtektene, kvinneundertrykkelsen inkludert tvangsekteskapene og kjønnslemlestelsene, manglende seksuell frihet for lesbiske og homofile, og annen vold og undertrykkelse blant og fra sine egne. Det er ikke noe som tyder på at de vil oppleve noe lignende den lutherske reformasjon som Nord-Europa opplevde på 1500-tallet.

Undertrykkelse av muslim-kritikk
Midt opp i dette opplever vi som står på barrikadene og advarer mot mer muslimsk innvandring og ønsker stopp i påvirkningen fra den totalitære ideologien islam, å bli hengt ut som høyreekstreme, rasister, nazister og annet forferdelig. Vi er ingen av delene!

Det er ikke engang naturlig å sette oss som er for at våre vestlige verdier basert på humanismen skal være enerådende i Norge, som hjemmehørende på høyre-siden i politikken; eller kun på høyre-siden. Humanismen er til stede som grunnlag i alle politiske partier i Norge; er den ikke?

Åmås inn på rett bane og banehalvdel
Så, Knut Olav Åmås; begynn å interessere deg for de virkelig store problemene i forhold til våre vestlige verdier her i Norge.
– Du tror vel ikke at det er på podiet i samfunnshuset i Valdres at overfallsvoldtektene skjer?
– Når skal du begynne å interessere deg for det enorme jødehatet blant muslimene i Norge?
– Mener du fortsatt at Hadia Tajik er mer interessant enn alle de andre-generasjon pakistanske kvinnene i Norge som tvangsgiftes?
– Hvorfor dette fokuset på grensen til Russland, hvor et mindretall kom av alle de asylsøkerne som kom til Norge i fjor?
– Du må tørre å snakke om islam OG muslimer!
– Det er ikke svenske, polske, tamilske, vietnamesiske eller andre ikke-muslimske innvandrere som er problemet. Å bare bruke begrepet “innvandrere” er sterkt diskriminerende overfor disse som kommer hit til landet og oppfører seg ordentlig og jobber, er det ikke?
– Du tror vel heller ikke i ramme alvor at det er buddhister, katolikker, jøder, hinduer eller andre av de virkelige religionene – gudsdyrkelsen – som er problemet i Norge?

Vi er en stadig større gruppe norske som ser at Norge er på vei i feil retning. Hvorfor ser ikke du det, Åmås?

 

Christian Skredsvig: Ungdomsfest i Eggedal (1895)

Den utvungne omgangen mellom kjønnene er bemerkelsesverdig. Stadig hører vi at Norge i gamle dager minnet om dagens hijab og at man dekket til og skjulte. Det er tøvete. Så den glade dansen på bildet. Det er St. Hans over Norge.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂