Igjen har Per Fugelli og Unni Wikan vist at deres moralske kompass snurrer rundt og rundt som en forvirret høne så snart det er snakk om islamske tradisjoner. Med deres håpløse utsagn om barnebrudene som ankommer Norge med sine ektemenn, så har selv andre representanter på venstresiden fått nok. Andreas Halse fra SV sier det i klartekst:

Jeg er lei av at vi alltid skal bli avkrevd å skulle forstå oss ihjel når det kommer til praksiser vi absolutt ikke kan akseptere. Problemet med barneekteskap er ikke at vi ikke forstår det. Vi har forstått det utmerket og vi finner det forkastelig.

Forkastelig er ordet også Sylvi Listhaug brukte:

– Dette er en skikk som kommer fra andre land som er veldig fjernt fra det vi er vant til. Det er helt forkastelig, sier innvandrings- og inkluderingsminister Sylvi Listhaug (Frp).

– Det er grunn til å tro at noen har måttet gifte seg med en eldre mann med tvang og da er det viktig at vi griper inn, for tvangsekteskap er ulovlig i Norge.

Listhaug sier alle jentene under 16 skal bo adskilt fra ektemennene. Jentene skal tas hånd om av barnevernet. Hvis jentene er over 16 år og det er mistanke om tvangsekteskap, så skal det meldes fra til politiet, sier Listhaug. Hun sier at det også kan være aktuelt å straffeforfølge menn som kommer med barnebruder.

Listhaug1

Sylvi Listhaug mener at barn skal beskyttes i Norge. Uansett hvor de kommer fra.

NRK