Det engang så homogene Norge – uvanlig tolerant og tiltrekkende på all verden – har i løpet av én generasjon fått en strøm av multikulturelle «utfordringer». Avisene er fulle av disse «enkelthendelsene» hver dag. Skulle noen våge å se dem i sammenheng, vil syndebukken snart være i selskap med Norges nye nasjonalfugl, hakkekyllingen Christian Tybring-Gjedde.

Ubehagelige «sammenhenger» kan derimot spores tilbake til det norske folk.

VG hets av herrefolket 2015-03-07 kl. 21.28.58

VG, 7. mars: Spør ikke hva vi kan gjøre for Erna, men hva Erna kan gjøre for oss… og du stemmer ikke på Siv, vel?

Kall det arvesynd, hos pietistene som delte sitt land og velstand, pass og pensjoner med omverden. Med EU i knestående, Midtøsten i oppløsning og befolkningseksplosjon i Afrika, er det desto viktigere å stimulere nordmenns hang til selvkritikk. Eller enda mer, opprettholde godhetsindustriens selvtilfredshet. Grensene skal forbli åpne og motforestillingene utestenges.

Viktige ingredienser i denne kampen mot folkeopplysning er:

  • en håndfull fremmedfrykt
  • en spiseskje hatytringer, og
  • en god slump skjult rasisme – fordi det er så vanskelig å finne den synlige – og når man endelig finner en rasistisk ambulansesjåfør, eller en naziapologetprofessor, så smiler ikke nødvendigvis Fortuna.

Nordmenn må holdes i tøylene og overlate «dialogen» om «utfordringer» til sine «representanter»; journalister, pressgrupper og innvandrere som debatterer på alles vegne. Lørdag fikk vi igjen en vennlig påminnelse, Aftenposten var tilogmed så snill å gi oss oppskriften:

Aftenposten 2015-03-07 kl. 21.18.01

Aftenpostens medisinering, 7. mars: Har søster gitt medisinen og strammet repene dine idag?

Tantes oppskrift:

1. Finn på en sak, helt medieskapt.

2. Finn en eller annen (svenske) som mener «min generasjon ser på…»

3. Intervju journalister fra en (svensk) avis som er sjokkert over den medieskapte påstanden.

4. Skriv så i Aftenposten om den svenske avisen. Sirkelen sluttet. Aviser solgt. Folk lurt.

Dette er massemedias Grandiosa, en pizzabunn som man tilsetter det man måtte ha for hånden, krydrer lett og serverer rykende fersk – en ny variant hver dag.

Dessverre forteller avisenes opplagstall at leserne begynner å bli mektig lei. Det blir stadig færre kokker, men ikke mindre søl. Folk er sultefôret på sannhet, hvorfor ikke gi dem det?

 

vg.no/nyheter/meninger/norsk-politikk/kjaere-erna-gjoer-du-nok-for-disse-kvinnene/a/23410022/