Nytt

Tysk påtalemyndighet har bedt om at det tas ut tiltale mot imam Abu Bilal fra Grimhøj-moskeen i Århus, som under en fredagspreken i Berlin i fjor sommer oppfordret til drap på alle «sionistiske jøder». – Drep hver eneste en, sa Bilal.

Prekenen ble lagt ut på nett og vakte oppsikt. Det var en ren drapsoppfordring.

At dansk påtalemyndighet ikke har tatt ut tiltale og stengt moskeen, har opprørt mange dansker. Omar el-Hussein hørte på en lignende preken i moskeen i Heimdalsgate på Nørrebro fredag 13. februar, dagen før han gikk løs på synagogen i København.

 

Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti opfordrer de danske anklagemyndigheder til at følge i tyskernes fodspor.

“Det er helt vildt, at en imam ustraffet kan sige den slags”, siger Martin Henriksen til TV2 news.

 

Østjyllands Politi oplyser dog til tv-stationen, at det næppe kommer på tale.

Imamen har også sagt at han håper Islamsk Stat, IS, vinner krigen. Når man kjenner truslene og terroren til IS mot vestlige mål, er en en slik passivitet forkledt som toleranse, uforståelig. Denkorteavis.dk.

 

http://denkorteavis.dk/2015/tyskland-dansk-imam-bliver-nu-sigtet-for-opfordring-til-drab-pa-joder/