Feature

dk.imamer.grimhoj

Har fået læst Ahmed Akkari ‘s bog Min afsked med islamismen – Muhammedkrisen, dobbeltspillet og kampen om Danmark og vil de kommende uger citere fra den. Her lidt om Grimhøj-moskeen i Aarhus (som Aarhus Politi samarbejder med) og to af moskeens imamer:

«Mens adskillige ofre stadig lå kvæstede og døende i ruinerne i USA (efter terrorangrebet 11. september 2001, red.), kørte flere islamister jublende rundt i ghettoerne (i Danmark, red.) med hornet i bund. Nogle af dem kendte jeg selv fra moskeen på Grimhøjvej, der ligger ved Gellerupparken i Aarhus. Et sted, som senere er blevet afsløret som arnested for terrorisme (og storleverandør af Syrien-jihadister, red.).

To af dem, der fejrede angrebet den dag, var Abu Bilal (t.v) og Abu Khaled (t.h), som siden er blevet imamer i moskeen på Grimhøjvej. Når danske medier i dag spørger til deres holdninger, prædiker de fred og forståelse. Men den 11. september 2001 lagde de i et euforisk øjeblik det, de opfatter som korrekthedens maske. I skyggen af al-Qaeda ‘s uventede angreb og de styrtende tvillingetårne viste de deres og islamismens sande ansigt.»

 (Abu Bilal og Abu Khaled afviser begge at have fejret angrebet på USA den 11. september 2001 (forfatterens note, red.)(Side 17)