Innenriks

Mullah Krekar går frontalt til angrep på Norge i et intervju med NRK. Han forsvarer drapene på redaksjonen til Charlie Hebdo og sier det samme bør skje med de som fornærmer profeten i Norge.

Krekar er ikke dum. Han vet godt hva han gjør. Han har nettopp sluppet ut av fengsel for en dom for å ha truet Erna Solberg. Regjeringen har ikke kunnet utvise ham til Irak, men har valgt forvisning til Kyrkjesæterøra der han er lettere å overvåke. Men et nær samlet pressekorps og akademikere på rekke og rad har angrepet regjeringen og forsvart Krekars rett til å bli boende i Oslo. De har levert det ene partsinnlegg etter det andre. Bekymrede akademikere har lagt ansiktet i alvorlige folder og sagt at et slikt tiltak ikke er forholdsmessig.

Krekar må føle at han har en lobby som forsvarer ham. Han har også et betydelig publikum blant muslimsk ungdom.

Krekar vet godt hva han gjør: Han demonstrerer for denne ungdommen at han ikke er redd for å si hva han står for, at han slynger hansken mot det norske samfunnet gir ham kred i disse miljøene. De trenger noen lederskikkelser.

Norske myndigheter viser igjen at de lar seg fornærme. Der den norske liberale eliten med mediene i spissen ikke kan få nok av toleranse og snillisme, ler muslimer over dumme nordmenn som lar seg ydmyke for åpen skjerm.

Krekar uttrykker seg helt klart og presist. Han sier hans islam er i krig med Vesten og han oppfører seg deretter. De som tråkker over hans grenser vil han støtte at blir drept.

Det er selvtekt, oppfordring til straffbare handlinger, og på bakgrunn av terroren i Paris og København: Det er krig.

Krekar sier det klart og tydelig, men norske myndigheter later som de ikke forstår hva han sier. De kaller det ubehagelige eller avskyelige meninger.

Krekars ord er ikke «meninger», ikke ytringer, det er oppfordringer til terror på norsk jord.

 

http://www.nrk.no/norge/krekar-i-stort-nrk-intervju_-nordmenn-som-tegner-muhammed-fortjener-a-do-1.12226826