Hun er ung, hun er kvinne, hun er muslim. Og hun har nylig fullført sin norske lærerutdannelse. Hun arbeidet på en barneskole i Oslo. Hun er flaggskipet for multikulturalistene. Hun er ALT som Max Hermansen ikke er.

Vi jubler av begeistring. Endelig ser vi at integreringen virker! Alt går seg til. Hun setter slikt et godt eksempel for innvandrerbarn. Hun er en av oss. Hennes utenlandske kultur er en berikelse, hun bringer nye spennende ting og blander det med trygge norske verdier. Hun er fremtiden.

Dessverre.

For vi svelger det rått. Vår egen hellige overbevisning om at norske muslimer «blir som oss» er for det meste bygget på en naiv ønsketenkning. Hvorfor skulle Norge være det eneste landet som «fikk det til». Hva får nordmenn til å tro at vi er så spesielle, så gode og at vi har noe å dele som ingen andre har?

Det er mange norske lærere som misliker Israel og alt landet står for. Men jeg tør påstå at det er de færreste som applauderer når lærebøkene som skal gi et mer nyansert syn på Midtøsten-konflikten kastes i søppelbøtta i klasserommet. Og hva med en lærer som sier at israelere er de ekte terroristene?

Vår unge heltinne la dette bildet ut på Facebook med teksten: «Når en av mine elever legger boka der den fortjener å være».

fb-screenshot-israel-skolen[1]

Det er ikke sikkert at forfatter John Solsvik er enig i at boken hans fortjener å havne i søpla.

Men det stanset ikke der. Vår hijabkledde venninne, som også ønsker bønnerom på skolene og ser ut til å være aktivt medlem i IslamNet, er også tilhenger av Fahad Qureshi. Hun tyr til Facebook igjen (kanskje like greit for hennes fremtidige jobbplaner at hun har en lukket Twitter-konto):

Pelin ilayda - beskåret

Så integrert blir man altså av høyskoleutdannelse i Norge. «De» er rettroende muslimer, og «vi» er kuffar. Og ikke nok med det: Vi er kuffar som lar seg lure av flinke unge muslimske jenter. Noen må le høyt og lenge et eller annet sted, og det er ikke i Utdanningsetaten i Oslo kommune.

Vi trenger ikke mange slike lærere før vi har fått etablert vår egen trojanske hest i skolene, slik de gjorde i flere offentlige britiske skoler. Alt i vår iver etter slå ned på lærere som Max Hermansen mens vi bærer frem unge muslimske jenter på strake armer.

For det kommer flere lærere som dette til norske skoler. Det er en demografisk kjensgjerning. Og de vil være smartere. Facebook- og Twitter-blemmer er snart et forbigått stadium. Det er nybegynnerfeil.

Men man undrer seg på hva som hadde skjedd om en av hennes elever hadde klaget på henne. Mon tro om hun, som Max Hermansen, ville blitt irettesatt, uglesett, sykmeldt og hengt ut til tørk?

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂