Tavle

Aftenposten stiller spørsmålet: «Bør hvem som helst få spre sine meninger i bibliotekene»

Det er kanskje de som mener at det er et seriøst premiss, men det er det ikke. For når man legger premisset «hvem som helst» så tåkelegger man det faktum at ytringsfriheten har sine naturlige grenser. Så dette såkalt seriøse premisset vil helt klart legge opp til at folk skal tenke «ikke hvem som helst».

Og for å si det slik: Da er man igang: For HVEM går under kategorien «ikke hvem som helst». Og trolig er det slik at det vanlige folk tenker som «ikke hvem som helst» er de som formidler meninger som helt klart bryter med ytringsfrihetens grenser. Men for å klargjøre, når det politisk korrekte som f.eks «kulturrelativismens mor» Aftenposten, tenker på «ikke hvem som helst» er i bunn og grunn de som ikke deler den redaksjonelle linjen som Aftenposten har lagt seg på i kjølvannet av å ha vært under kontroll av «Stalins ideologiske datter»..

Og når det gjelder dette «spre sine meninger». Hvem er det som «sprer sine meninger». Noen gang hørt at f.eks Støre driver og «sprer sine meninger»? Men for å tilføye: Hvis man er veldig kverulant så kan man si at samtlige personer som formidler meninger uavhengig om disse er innenfor eller utenfor ytringsfrihetens rammer vil «spre sine meninger». Men hvis man sjekker i samfunnsklimaet så vil man se at dette «spre sine meninger» er særdeles selektivt benyttet.

Og for å tillegge når man først ser dette «sprer sine meninger» og deretter ser denne gjengen av cast of characters som skal definere dette som Kohn og Berglund Steen fra Antirasistisk senter, en «aktivist» fra en organisasjon som blir definert som «sosialistisk organisasjon», og man kan slå i bordet med Aslak Sira Myhre som tidligere leder i Rødt og Joakim Møllersen fra radikal portal, da kan man konkludere med at denne såkalte seriøse debatten i virkeligheten har ettertrykkelig slagside.

For å oppsummere: Denne debatten forteller to ting
1. Hva slags samfunnsklima man har i Norge
2. Hva slags såkalt journalistikk som legges til grunn i Aftenposten. Det er bare en ting å si til alle de borgerlige/konservative som abonnerer på Aftenposten av «gammel vane». På tide å gå avisa dere abonnerer på etter i sømmene. For det er dere som sikrer inntektene men som får dårlig skjult sosialistisk/islamofilt tendens tilbake.