Nytt

Bryssel 2012, 4 426

Lars Hedegaard stiller op som løsgænger. Det kræver omkring 20.000 stemmer og 150 navneunderskrivere for at stille op. Der er 612.164 stemmeberettigede i Sjællands Storkreds, som giver valg til 26 politikere i dag. Jakob Haugaard fik 23.300 stemmer i 1994. Inden da blev Hans Schmidt valgt som løsgænger i 1953. Det er altså ret sjældent, men ikke umuligt og de to nævnte blev valgt inden der fandtes virtuelle kampagner.

«Jeg kommer fra en socialdemokratisk familie og har ligget til venstre hele mit liv, og jeg er tilhænger af velfærdsstaten, men det går jo ikke, at vi hvert år skal betale et sted mellem 30 og 60 milliarder kroner til en indvandring, som er nogle mennesker der i stort omfang ikke ønsker at blive integreret i vores samfund,» siger han.

Debattøren Lars Hedegaard stiller op til næste folketingsvalg som løsgænger, siger han til DR Nyheder. Den stærkt islamkritiske forfatter og debattør fremlægger i dag et valgprogram med fokus på at begrænse indvandringen fra de muslimske lande.

Det er forståeligt, at muslimer søger til andre lande, efter at deres ideologi har ødelagt deres egne. Men islams problemer må muslimerne selv løse. Det kan ikke være danskernes ansvar at gøre det, skriver han i sit valgprogram.

Lars Hedegaard gør det i valgprogrammet klart, at han vil genindføres grænsekontrollen i en skærpet form. Danmark er danskernes land. Det land som vore forfædre har bygget op gennem tusind år. Det er hjemstedet for det danske sprog og for den folkelige og frisindede kultur, der har gjort os til dem vi er, skriver han i valgprogrammet. Mere stram udlændingepolitik. Danmark ud af EU og et forbud mod at Danmark deltager i krige i den muslimske verden. . Lars Hedegaard stiller op til Folketinget, Lars Hedegaard vil i Folketinget