Nytt

For noen dager siden skrev Umar Ashraf dette innlegget i Aftenposten, der han tar avstand fra visse muslimske miljøers antisemittiske holdninger og uttalelser:

At enkelte (!) muslimer retter sitt fokus mot å hate jøder, fremfor å fordømme Israel sine handlinger, er i seg selv «u-islamsk» og må ta en stopp. Vi må lære oss å skille religion, sivilbefolkning og stat – også når det gjelder Israel.

Kjære muslimer, når man praktiserer stigmatisering mister man også retten til å kritisere andre for det. Fordøm gjerne krig og sivile tap, men stopp jødehatet.

Spesielt virker Ashraf bekymret for det jødehatet som spres på sosiale medier. Derfor er det mildt sagt underlig at han selv bidrar til dette, ved å spre Jostein Gaarders famøse kronikk fra 2006, på sin egen Twitter-konto 20. juli:

ashraf-gaarder

Les også

-
-
-
-
-
-

Les også