Red. oppfatter document.no som litt for stive i forhold til bloggformen. Vi vil gjerne myke det opp og i det nye designet, som er rett rundt hjørnet, vil vi ha to vignetter: Dagens dose og Dagens dont.

Hver eneste dag bringer mediene saker som inneholder propaganda og ensidighet, mangel på nyanser, mangel på objektivitet. Det er viktig for den mentale og sjelelige helse å drive forsvarskamp. Ellers blir resultatet titt tilbaketrekning. Dagens debatt foregår etter andre premisser enn tidligere, og disse premisser blir ikke belyst. Det er bare gjennom systematisk og daglig kartlegging av feil/skjev vinkling at man får øye på de underliggende mønstre.

Dagens dont er ment som notater om stort og smått. Det kan gjerne handle om hverdagslige små ting. Flere bloggere skriver om vær og vind, mennesker man møtte eller ting man hørte, og dette utgjør en stor del av vår hverdag og tilværelse.

De små daglige observasjoner kan si mye, det kommer an på blikket. Her kan leserne også bidra.

Uttrykket «dagens» skal ikke tas for bokstavelig. Det kan gjerne være gårsdagens, eller enda eldre. Tidens strøm.

Les også

-
-
-
-
-
-
-
-

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.