Nytt

Det går hardnakkede rykter i Iran om at de mest brutale militsstyrkene er soldater fra Hizbollah. Hvis det skulle stemme er det neppe et klokt trekk. Å bli angepet av utenlandske soldater provoserer voldsomt. Regimet viser at det ikke kan stole på sine egne.

En iransk blogger skriver

We have heard multiple reports from all over Iran indicating that some of the police force that are hitting and killing peaceful protectors and break peoples cars and personal properties speak arabic, and they don’t even know farsi!

Yesterday it was confirmed that Hezbolah has sent 5000 troops to help Ahmadi nejad take over power in Iran. This troops were sent before the results of election was out! It clearly shows that Hezbollah and Ahmadi Nejad planned to take over Iran with the back up of Khamanei!

My dear Lebanese friend , hitting and killing defenseless people is not humane and defiantly not Islamic. When we heard your Prime Minister Fouad Siniora’s congradulation statment to Ahmadinejad , it felt like being stabbed from the back!

Flere arabiske/muslimske land var raskt ute med å gratulere Ahmadinejad med seieren. Pakistans Asif Ali Zardari var overstrømmende. Afghanistans Hamid Karzai gratulerte også. Det samme gjorde Libanons statsminister. Det kan ha vært protokoll, men hvis Hizbollah-soldater slår iranere til blods for det en annen undertone.

Open Letter to all my Lebanese friends