Avisen Klassekampen har et halv-offisielt internett-debattforum knyttet til seg – KK-forum. Blant oss rasistisk-imperialistisk-neokonservative jødiske zionister kalles KK-forum også for Koko-forum, da vi ifølge flere av debattantene er årsaken til all verdens elendighet.

KK-forum vakte oppmerksomhet utover sine egne (omlag 17) lesere tidligere i år, da en av de ivrigste debattantene, religionslærer Hans Olav Brendberg, ble ekskludert både fra RV og AKP som følge av de utallige antisemittiske innleggene han hadde offentliggjort i dette forum.

Etter Brendberg-saken har KK-forums deltakere tilsynelatende vært lite interessert i debatter om jødenes onde planer for menneskeheten. Nå i helgen braket det imidlertid løs igjen. Denne gangen var det selveste administratoren av forumet, Trond Andresen, som med innlegget «Jødisk skytebane» fremsatte påstanden om at hver eneste av verdens 15 millioner jøder er personlig ansvarlig for den israelske hærens handlinger i Gaza.

I løpet av de to siste døgn har det kommet 28 nye innlegg i denne tråden. Andresen får endel pepper, en av debattantene har sågar annonsert at han ikke ønsker å delta i forumet lenger så lenge Andresens flørt med brunt tankgegods fortsetter.

Det som slår meg ved gjennomlesning av tråden er Andresens klønethet. Det er få forskjeller mellom brun og rød antisemittisme, men en skulle tro at de som befinner seg ytterst til venstre i det politiske landskap – og som har en innflytelse i samfunnet de høyreekstreme ikke har – burde vite å være litt mer forsiktige. Under fjorårets debatt med Bernt Hagtvet forsøkte Jorun Gulbrandsen i det minste å gjøre kommunismen mer spiselig. På Koko-forum er dumheten stilt til skue for alle som vil se.

Les også

-
-
-
-
-
-