Biden har sparket bena under en alliert midt i en krig mot en dødsfiende. Det er et forræderi mot Israel og alt det står for. Det USA som Biden styrer, er ikke det USA som ble angrepet 9/11. Det er et USA som har skiftet side.

Avgjørelsen om å nekte Israel våpen vil få store konsekvenser. Den vil påvirke maktbalansen, ikke bare i Midtøsten, men særlig i Vesten, der Demokratene vil vinne valget for enhver pris og med alle midler.

Demokratene er partiet som under Obama og Biden representerer alliansen mellom venstresiden og islamisme. Det er et stort skritt fra regnbuekoalisjonen til Clinton.

Derfor skjuler det seg langt mer bak Bidens ultimatum til Israel enn det progressive medier er villig til å innrømme. For dem er det motsatt:

De får det jo nå som de vil: Bidens USA har vist «humanitet».

Det er den samme humanitet som Gaza-aktivistene viser når de okkuperer campus og roper «Død over Israel! Død over USA!»

La det ikke herske noen tvil: Bidens njet til Israel er en gavepakke til kreftene som vil ødelegge Israel og det som er igjen av Vesten.

Vi har lenge visst at Israel utkjemper en eksistenskamp. Demonstrasjonene på campus i USA fungerer som støttetropper for Hamas. Når Iran støtter dem, har det en årsak. Universitetene er blitt så woke at ledelsen ikke klarer å reagere. Mye av staben er på studentenes side.

Biden tok sist uke for første gang til motmæle mot den åpne antisemittismen, men han passet samtidig på å nevne islamofobi. Selv når han skal kritisere antisemittismen på venstresiden og blant muslimer, passer han på å balansere for ikke å støte dem for mye. Dét hører selvsagt aktivistene. Biden tør ikke ta et oppgjør. De vet at de har et overtak på ham.

Det samme sa han i natt til CNN: Vel var det ytringsfrihet, men det var ikke tillatt å nekte jødiske studenter adgang til lesesaler eller å komme med antisemittiske utsagn. Det er svakt, det er mer som en markering, for å ha sagt det. For senere å kunne vise til at han fordømte antisemittismen. Men det er lovlig sent, og det er svakt. Man får også en annen følelse når man hører Biden: Han klager, beklager seg. Han er såra og vonbroten over at studentene gjør dette mot ham, som har gjort så mye for dem. Og dét har han jo. Han og den progressive bevegelsen som kom inn i Kongressen med the Squad, har ødelagt USAs beste universiteter. I 2016 var the Squad et marginalt fenomen. Nå er det hele Det demokratiske partiet som har beveget seg og blitt som the Squad.

Det var samme svakhet da Nancy Pelosi var Speaker of the House. Ilhan Omar hadde kommet med flere antisemittiske uttalelser, og Pelosi ble nødt til å foreta seg noe. Men det ble en intetsigende resolusjon mot hat generelt.

For to uker siden var det Pelosi som gikk inn for våpen-nekt til Israel.

Dette er ingen ensom ulv. Det er en flokk, og den kommer for å rive i stykker ordnede, blomstrende byer. Se bare hvordan det ser ut i byene Demokratene styrer!

Politiet har de siste dagene arrestert mange okkupanter på campus, men man får ikke inntrykk av at Biden står bak og støtter den slags inngripen. Han roser ikke politiet.

Nei, hvorfor skulle han dét? Demokratenes valgspråk i 2020 var «defund the police». Det er Demokratenes «barn» som har gjenopplivet protestene fra 1968. Netanyahu er «bad», han er en ny Nixon. Han nekter å spille på Bidens premisser.

Derfor har USA de senere månedene gått aktivt inn for å undergrave den israelske regjeringen. De støtter de massive demonstrasjonene som er gjenopptatt og skaper splittelse blant israelerne. Det sitter fortsatt 135 gisler i Gaza. Biden sier at han vil hjelpe til med å få dem frigitt. Les: bruke gislenes pårørende til å angripe Bibi.

Bibi blir driblet og rundlurt. Det var allerede klager fra israelerne for noen dager siden om at de følte seg lurt av amerikanerne i forhandlingene om våpenhvile. Nå ser de resultatet.

Nattens kunngjøring er en stor gavepakke til Hamas, som nå ikke kommer til å bli mer medgjørlige.

Mange leser livebloggen til timesofisrael.com. Men også Times of Israel har en agenda. Også de vil bli kvitt Bibi og hans regjering. Avisen ser derfor med forståelse på Bidens avgjørelse. De ser ikke det forræderiet som jøder rundt om i verden burde føle og bli sjokkert over. Dette er en mørk time for Israel.

Vestlige borgere vil få høre av sine medier at Biden gjør det eneste riktige. Han vil stanse krigen.

Men folk har sett hva som har foregått i deres egne gater. De har forstått at det er sluppet løs krefter som ikke vil dem vel. Meningsmålinger viser at i et land som Frankrike, som sterkest føler den islamske invasjonen, er sympatien på Israels side.

Israel er blitt et symbol på frihet.

Biden er på sin side blitt et symbol på svakhet. Han klarer ikke bestemme seg. Han vil tekkes alle og ender opp med å svekke både sin egen og USAs posisjon.

Araberlandene har sett det gjennom flere år. Det første han gjorde, var å bli uvenner med Saudi-Arabia. Nylig var det India, Russland, Kina og Japan som fikk høre at de er fremmedfiendtlige. Det er den progressive agendaen som snakker – den som to tredeler av verden vil betakke seg for.

Biden er bare klar og offensiv på ett punkt: krigen mot Trump og hans velgere. Den fører han skånselløst. Biden tar ingen menneskelige hensyn. Han ligner mer og mer en hensynsløs autokrat omgitt av oligarker som tror de eier verden.

Derfor synker Demokratenes støtte blant moderate i sentrum. Amerikanerne har sett og opplevd denne politikken på kroppen i tre og et halvt år. De vil ikke ha mer av den.

Biden var i Wisconsin onsdag for å varsle om byggingen av en ny fabrikk. Han benyttet anledningen til å si at folk har det bedre økonomisk enn de selv tror.

“The polling data has been wrong all along,” he said, questioning the effectiveness of phone surveys.

Amerikanerne er fornøyd med økonomien, de blir bare fôret med negative oppfatninger om hvordan det går, sa Biden. – De blir villedet av desinformasjon.

Slik snakker den autoritære. Det er inputen det er noe feil med.

Hvorfor behandler Biden Israel så dårlig? Hvorfor slår han hånda av dem? Fordi Israel har stått opp mot den ondskapen som brer seg i Vesten. Netanyahu nekter å spille på deres lag.

Også Israel har mange av de samme kreftene som ødelegger Vesten. Men 7. oktober var en vekker, slik 9/11 var det i 2001. Israel måtte reise seg. De har så lang erfaring med Gaza, Hamas og Hizbollah at de visste hva de sto overfor. Hvis de var i tvil, viste bestialitetene dem hva de hadde i vente hvis disse kreftene fikk overtaket.

Israel har blitt battlehardened (kampherdet) gjennom syv måneder. De ser at Hamas fortsatt skyter raketter, senest for to dager siden mot Sderot. De forandrer seg ikke. De må knuses. Det er vanskelig å se for seg at Israel vil bøye av i et stadium der en israelsk seier synes å være innen rekkevidde.

Media forsøker å skape krigstretthet, men vi ser ikke noe slikt i det israelske samfunnet.

Faktisk fører Israel-hetsen i et land som Norge til økt kampmoral blant israelerne. De drar kjensel på fienden. De har møtt ham før.

Men her i Norge er folk forvirret. Det vil ta tid før nordmenn forstår at israelerne kjemper vår kamp.

Israelerne har ikke noe valg. Men det har heller ikke vi hvis vi vil bevare friheten. De samme kreftene som vil ødelegge Israel, vil ødelegge våre samfunn. Det sitter langt inne å erkjenne det, men det liberale USA finnes ikke mer. Det har blitt «progressivt» og mørkt.

Bare patriotene står imot og forsvarer friheten.

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.