Store politistyrker jakter på Kyle Clifford (26), som er identifisert som drapsmannen på tre kvinner: Carol, Hannah og Louise Hunt. Carol (61) er kona til tidligere BBC-sportskommentator John Hunt, og Hannah og Louise er hans to døtre på 25 og 28 år.

Kyle Clifford

De tre kvinnene ble drept i sitt hjem i London med en armbrøst. Politikilder sa at de tre kvinnene ble bundet fast før de ble skutt i et «målrettet angrep» som også kan ha inkludert «andre våpen». Det var ektemann og far John Hunt som fant familien sin myrdet da han kom hjem fra jobb.

Kyle Clifford er på frifot, og folk i nabolaget er blitt bedt om å holde seg inne. Også skolene holder barna inne.

En video viser Kyle Clifford idet han forlater åstedet etter drapene:

Kyle Clifford er eks-kjæresten til John Hunts datter Louise.

 

Broren til Kyle Clifford, Bradley, ble dømt for drap for seks år siden, da han med vilje kjørte ned to ungdommer som skadet sidevinduet på bilen hans, skrev BBC:

Bradley Clifford, 23, fra Enfield, jaget Soban Khan, 18, og Jahshua Francis, 19, etter at de slo til bilen hans med en flaske, kom det frem i retten. De ble begge slynget opp i luften av kollisjonen, og Khan ble slått av Clifford mens han lå dødelig skadet på bakken, fikk juryen beskjed om. Clifford ble funnet skyldig i drap.

Bradley Clifford

The Times   Daily Mail  The Telegraph 

Kjøp boken av Alf R. Jacobsen! Kjøp eboken her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.