Åtte menn ble sist fredag dømt for voldtekter og andre overgrep på unge, britiske jenter i Oxford. De kjørte ofte rundt i en stor varebil som ble referert til som ‘shag wagon’ med et bilskilt som endte med bokstavene ‘SHG’. Flere gruppevoldtekter skal ha skjedd inne i den svarte Nissan Serenaen. Et av ofrene forteller:

“They would pick the girls, have sex with them, and dump them.

“Everything happened in that Serena.»

Den samme kvinnen sa at mennene voldtok henne etter tur og at gruppevoldtekter fant sted etter at hun var blitt dopet ned med alkohol og narkotika. Alle ofrene i saken var mellom 13 og 15 år da overgrepene ble begått. I tillegg til voldtekter i bilen ble også parker og små vertshus benyttet av voldtektsmennene.

De åtte voldtektsdømte er navngitte som: Raheem Ahmed, Moinul Islam, Kamran Khan, Kameer Iqbal, Khalid Hussain, Alladitta Yousaf, Assad Hussain og Haji Khan. Straffeutmålingen skjer først i juni i år.

BBC   Oxford Mail

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!