Adil Khan (51) var blant ni menn i Rochdale som ble dømt for organiserte sex-overgrep av 47 britiske jenter helt ned i tolvårsalderen. Khan hadde pakistansk statsborgerskap i tillegg til det britiske og skulle utvises etter sonet dom. Utvisningen er gjeldende fra juli i fjor, men Khan har anket.

Adil Khan gjorde en 13 åring gravid og prostituerte en 15-åring. Men dette syntes ikke Khan var noen «big deal». Derimot vil det være å krenke hans menneskerettigheter dersom han blir sendt tilbake til Pakistan, hevder han under en høring.  

 ‘we have not committed that big a crime‘, sa Khan.

Khan avskaffet sitt pakistanske statsborgerskap slik at han ikke skulle risikere å bli utvist fra Storbritannia. Khan ble dømt til åtte års fengsel i 2012, men slapp ut etter fire. Khan brukte tolk for å fortelle at det var journalistenes feil alt sammen. De hadde gjort livet hans til et helvete, sa han. De ødelagte livene til de britiske jentene, bryr han seg ikke om.

 ‘The journalists have made our lives a living hell.

‘We are not that big a criminal. We have not committed that big a crime. I’m innocent.

‘I’m not committing any crime. The journalists made us out to be big criminals.’

Fire av de ni dømte hadde doble statsborgerskap og kunne utvises. Blant dem en imam. Men de har anket. Og anket. På britiske skattebetaleres bekostning.

I mellomtiden må ofrene leve med at deres overgripere går fritt rundt. «Molly, nå 28 år sier at ofrene føler seg hjemsøkte av de pedofile som voldtok dem og utsatte dem for trafficking. Hver dag risikerer vi å tilfeldig støte på dem. Vi ble fortalt at de skulle kastes ut av landet, sier hun.

‘We were told they would be kicked out of the country. Knowing that had been done would have been a huge help for all of us in trying to rebuild our lives. But instead we’re still haunted by the paedophiles who raped and trafficked us. Every day we run the risk of bumping into them.’

Khan har anket deportasjonen på grunnlag av Artikkel 8 i Den europeiske menneskerettighetsdomstolen – hans rett til familieliv.

Det er en enkel løsning på det problemet: Deportér hele familien.

Sex-groomingen av britiske småjenter har ikke stanset. Det pågår fremdeles. Det er ingen grunn til å beholde disse menneskene i Europa eller gi etter for disse overgripernes «rettigheter».

Daily Mail

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂