Demokrater som i helgen rykket ut og sa Biden måtte trekke seg, sier nå at de støtter ham. Biden har ridd stormen av. På rekke og rad står de frem. Det skjer uten entusiasme, men de gjør det.

Kuppet for å erstatte president Joe Biden som Demokratenes kandidat ser ut til å svinne hen, ettersom fremtredende demokrater offentlig stiller seg bak den presumptive kandidaten til tross for dype private bekymringer som er dokumentert innad i partiet.

Under overflaten vil misnøyen gjære, men Biden har klart å roe ned situasjonen til tross for at intervjuet med George Stephanopoulos heller ikke var noe å skryte av.

Biden flyter på at han har mandatene og pengene. Det er vanskelig å utfordre ham hvis han vil bli sittende og det vil han.

Selv Alexandria Ocasio Cortes gjør gode miner til slett spill.

Medlemmer av den progressive «troppen», med representanten Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) i spissen, støttet Biden offentlig på mandag og erklærte at «Joe Biden er vår kandidat», som Ellis Kim fra CBS News rapporterte:

Jeg har snakket med presidenten i løpet av helgen. Jeg har snakket mye med ham. Han gjorde det klart da, og han har gjort det klart siden, at han er med i dette løpet. Saken er avsluttet. Han gjentok det i morges, og han har gjentatt det til offentligheten. Joe Biden er vår kandidat. Han forlater ikke kappløpet. Han er med i kappløpet, og jeg støtter ham.

Biden og Jill har vist større aktivitet enn vanlig. Kampanjen fortsetter inntil det inntreffer en ny katastrofe. Alle vet at det vil skje.

 

https://www.breitbart.com/2024-election/2024/07/09/democrats-make-decision-they-are-riding-biden-despite-deep-concerns/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.