Arbeiderpartiets tidligere nestleder Hadia Tajik har blitt medlem i Oslo Ap. Dette melder avisen VG.

Tajik og ektemannen Kristian Skard har kjøpt et hus i Skullerud i Oslo til 10,5 millioner kroner. «Det er her jenta mi kommer til å begynne på skole, og vi ser for oss en fremtid her», forteller Tajik til VG.

Hun satt først åtte år på Stortinget som representant fra Oslo, og er nå i sin andre periode som innvalgt fra Rogaland. Tajik sa nei til gjenvalg fra Rogaland tidligere i år, men utelukker ikke å stille til Stortinget fra Oslo.

I mars 2022 måtte Tajik gå av som statsråd i Støre-regjeringen og nestleder i Arbeiderpartiet etter skandalesaker om falske opplysninger angående pendlerbolig og skatteforhold.

Ap’s Tonje Brenna og Hadia Tajik hevder at de skal knuse gjengene

Mange mennesker i Oslo er bekymret over økende voldskriminalitet. I et intervju i april 2024 hevdet derimot Hadia Tajik samt arbeids- og inkluderingsminister Tonje Brenna (Ap) at de og Arbeiderpartiet skal knuse de kriminelle gjengene.

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Kjøp Sir Roger Scrutons bok “Svindlere, svermere og sjarlataner” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.