Du og jeg lever i en verden, i samfunn og i kulturer som forakter Kristus og kristendommen. Kristen tro og kristne verdier foraktes og hånes.

Samtidig blir krig, vold og død sett på som noe positivt. Vi vender blikket bort fra hvordan mennesker lider og blir ofret når væpnede konflikter må holdes i gang for enhver pris. Og vi foretrekker å lukke øynene når ideologier forårsaker undertrykkelse og lidelse i våre egne samfunn. Selv ren ondskap blir sett på som noe spennende og herlig provoserende.

I en slik verden er det ikke lett å være kristen.

Men vi er aldri alene. Ved vår side er Talsmannen, som gir oss styrke til å holde ut og mot til å våge å være lys i mørket.

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!
Søndagen før Pinse

Jesus sa: «Når Talsmannen kommer, han som jeg skal sende dere fra Far, sannhetens Ånd som går ut fra Far, da skal han vitne om meg.  Men også dere skal vitne, for dere har vært hos meg fra begynnelsen av.

Dette har jeg sagt dere for at dere ikke skal bli ført til fall. De skal utstøte dere av synagogen. Ja, det kommer en tid da de som slår dere i hjel, skal tro at de utfører en tjeneste for Gud. Det skal de gjøre fordi de verken kjenner min Far eller meg. Dette har jeg sagt dere for at dere skal huske at jeg sa dette om dem, når deres tid kommer».

Joh 15,26-16,4

YouTube:

PodBean:

Link til Hannah Spiers YouTube kanal: https://www.youtube.com/@psychobabblewithspier

Facebook: https://www.facebook.com/Document.no/
Instagram:https://www.instagram.com/document.no/
Twiter / X: https://twitter.com/DocumentNo
Rumble: https://rumble.com/c/DocTV
Spotify: https://open.spotify.com/show/592cZPmSg1TCPRBpToJy2h
Podbean: https://documentno.podbean.com/
Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2RvY3VtZW50bm8vZmVlZC54bWw?fbclid=IwAR2wdVmh_WUe9CYVZgBO-4KF1GVGNL3esuyxDjreANUp4ooGH50ZPVYC9xQ

Kjøp «Europas underlige død» her.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.